Javor Matis jesenji prvak Prve lige Srbije

Vremenski uslovi su kolo pre predviđenog datuma priveli kraju deo prvenstva koji se slobodno može nazvati jesen – zima 2018. Utakmice su odložene za februar. Prolećni deo prvenstva je planiran za 27. februar 2019.godine.

Ono što je bitno za Ivanjičane jeste činjenica da će oni zimovati na prvom mestu, što je bio i plan pre početka prvenstva.

IL-javor-jesenji-sampion Javor Matis jesenji prvak Prve lige Srbije

Igor Tufegdžić i Milovan Milović moraju biti zadovoljni, jedino za čim može da se žali jeste poraz od Bečeja 1918, ali spletom okolnosti on nije uticao na ispunjenje zacrtanog cilja.

IL-javor-jesenji-sampion2 Javor Matis jesenji prvak Prve lige Srbije

Pripreme za nastavak prvenstva trebalo bi da počnu 15.januara. Nekim igračima će se zahvaliti a uprava će potražiti pojačanja na mestima koja su deficitarna u timu.

Pojačanja u napadu verovatno neće biti razmatrana jer su Ivan Marković i Nikola Petković najbolji strelci u ligi, postigli su 31 od 44 gola, a za ostalo će se znati u narednih mesec dana. Do tada za igrače sledi odmor, a nakon toga spremanje za nastavak prvenstva sa konačnim cijem da 5. maja Ivanjičani slave povratak u Superligu Srbije.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *