Konkurs za najlepšu ljubavnu pesmu

Dom kulture Ivanjica organizuje Konkurs za najlepšu ljubavnu pesmu, a pravo učešća imaju stvaraoci na srpskom jeziku iz Srbije i bilo koje druge zemlje. Na Konkurs se šalju najviše tri neobjavljene pesme u dva primerka, potpisane šifrom.IL-konkurs-dk-ljubavna-pesma Konkurs za najlepšu ljubavnu pesmu

Pesme se šalju na adresu Doma kulture Ivanjica – V. Marinkovića bb sa naznakom za Najlepšu ljubavnu pesmu. Zajedno sa pesmama šalje se razrešenje šifre u posebnom kovertu.

Organizator dodeljuje tri nagrade, od čega je prva štampanje zbirke o trošku organizatora.

Prispele radove ocenjuje selektor koji se bira iz redova poznatih književnih stvaralaca i književnih kritičara.Selektor vrši izbor radova za zbornik „Žubori sa Moravice“. Konkurs će trajati od 15. oktobra do 30.novembra.

 

 

You may also like...

4 Responses

  1. Mnoge , pa i mene , interesuje kada će biti objavljeni rezultati književnog konkursa ” Žubori sa Moravice ” 27. Da li su negde objavljena imena onih čije će pesme biti zastupljene u Zborniku ?

  2. Nema odgovora na moje pitanje Vama postavljeno ! Kada će biti objavljeni rezultati konkursa “Žubori sa Moravice “27. po redu .
    Inreresuju me imena zastupljenih u Zborniku .

  3. Molim Vas da mi kažete kada će biti rezultati književnog konkursa ” Žubori sa Moravice ” 27. za 2019/2020 .

  4. Molim Vas da mi kažete kada će biti rezultati konkursa za najlepšu ljubavnu pesmu , Žubori sa Moravice 2019/2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *