Ivanjičani deveti put ”Šampioni solidarnosti”

Crveni krst Ivanjica je i ove, kao i prethodnih osam godina, od Instituta za transfuziju krvi Srbije dobio prestižno priznanje “Dijamanska plaketa Šampion solidarnosti” za posebne rezultate i doprinos u razvoju Dobrovoljnog davalaštva krvi i najvećem broju davalaca u letnjoj i zimskoj kampanji. Ivanjičanima je priznanje uručeno na svečanom prijemu u Skupštini grada Beograda.

IL-ck-ivanjica-beograd Ivanjičani deveti put ''Šampioni solidarnosti''

Značaj ovog priznanja kojim se oslikava rad naše organizacije je nemerljiv i zavređuje pažnju i poštovanje usmereno ka građanima Ivanjice koji svoju humanost iskazuju kroz dobrovoljno davanje krvi na akcijama koje mi organizujemo. Ovo priznanje nije samo namenjeno organizaciji Crvenog krsta Ivanjica već i celokupnoj opštini i njenim građanima. – kaže Ankica Mojsilović sekretar Crvenog krsta Ivanjica.

IL-ck-ivanjica-beograd2 Ivanjičani deveti put ''Šampioni solidarnosti''

Prestižno priznanje oslikava rad ove humanitarne organizacije koja je već devet godina represent solidarnosti u zemlji Srbiji.


Hvala svim našim sugrađanima koji su doprineli da ovo priznanje stigne u Ivanjicu deveti put za redom pozivajući sve one koji do sada nisu dali krv da to učine na narednoj akciji koja će biti održana 26. decembra u Tehničkoj školi od 11-16 časova.-kažu u organizaciji Crvenog krsta Ivanjica.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *