Prestižno priznanje za ivanjički Matis Group na Beogradskom sajmu nameštaja

Za asortiman izložbenog prostora na 58. Beogradskom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, prestižnu nagradu ‘’Sajamski ključ’’, po šesti put zaredom, dobila je ivanjička kompanija  ‘’Matis GROUP’’. Njen vlasnik, Dragomir Lazović, kaže da je ovo priznanje potvrda kvaliteta i dugogodišnjeg predanog rada zaposlenih u kompaniji.

IL-zlatni-kljuc-matis- Prestižno priznanje za ivanjički Matis Group na Beogradskom sajmu nameštaja

-Zahvaljujem se zaposlenima na uloženom zalaganju i prenetom znanju, kojima su unapredili rad kompanije jer i u ovim veoma teškim uslovima poslovanja uspeli smo da se visoko pozicioniramo na celokupnom tržitu Balkana kao jedina kompanija koja proizvodi nameštaj u svim kategorijama. Žiri je prepoznao kompleksnost i kvalitet naših proizvoda i načina njihovog  izlaganja i dodelio nam ovo izuzetno značajno priznanje. Ponovo smo, zahvaljujući profesionalnom odnosu,  uspeli da se na kvalitetan način predstavimo kupcima u zemlji i inostranstvu. – rekao je Lazović.

Dodela nagrada predstavlja vrhunac  Sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, najznačajnijeg regionalnog događaja u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana. Ova priznanja važna su referenca u kreiranju prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona.

Okupljajući ugledne kompanije iz ovog dela Evrope, sajam je i ove godine u fokus stavio nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, kao i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena, kompanije potvrđenih vrednosti, ali i dizajnere mlađe generacije, koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *