Kamioni pretovareni, putevi razoreni, deca u blatu do kolena (VIDEO)

Ivanjica – Put Glog – Okruglica u mesnoj zajednici Brezova potpuno je razoren i gotovo je nupotrebljiv. Na ovom putnom pravcu ima oko tridesetak domaćinstava, mladih i dece koji svakodnevno gaze blato i muče se da stignu do škole, prodavnice, pa čak i do prvog komšije. Najgore je kada krene seča i vuča drveta jer onda puta gotovo i nema.

Lokalna samouprava svake godine određeni deo budžeta izdvaja za nasipanje i popravku putne infrastrukture ali efekta skoro da nema jer rekonstrukcija puteva gubi smisao zbog svakodnevnog habanja od strane kamiona pretovarenih drvetom.

U ivanjičkoj opštini, koja je prema površini jedna od najvećih u Srbiji, gorući problem je putna infrastruktura. Ukoliko se ne bude pokazalo više brige i  društvene odgovornosti i ovo malo ljudi što je ostalo na selu, otići će.

IL-Glog-Okruglica-Katici-put- Kamioni pretovareni, putevi razoreni, deca u blatu do kolena (VIDEO) IL-Glog-Okruglica-Katici-put-mestani- Kamioni pretovareni, putevi razoreni, deca u blatu do kolena (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Ima i goreg od gorega.
    Izveštaj sa terena 19:20 h – događaj sa keja
    Evo sad na Keju gori jedan od metalnih kontejnera kod MIVESXA prodavnice pića i sokova. Plamen bije a dim zahvatio ceo kej.
    Ali na sreći ima savesnih građana. Momak koji radi u JKP-Ivanjica a stanuje u Soliteru, kad je video da kontejner gori ulazi kod Rade u kafanu toči u kantu vodu i brzim hodom stiže do kontejnera pa vodom posipa plamen. Posle dva pokušaja gasi požar.
    Ovog radnika JKP-Ivanjica nagraditi.
    ON je kao građanin za svoj marljiv odnos prema zajednici zasližio makar pohvalu IGI-ja
    Izveštaj poslao stanovnik iz keja koji tvrdi da zna ko je ubacio pepeo sa žarom u kontejner jer je gledao sa prozora svog stana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *