IZBORI LUČANI: Saopštenje SNS

IL-sns-dragacevo IZBORI LUČANI: Saopštenje SNS

SNS pobeđuje radom i zalaganjem a građani to prepoznaju

Srpska napredna stranka na predstojeće lokalne izbore u opštini Lučani izlazi sa listom koja nosi naziv Aleksandar Vučić- Zato što volimo Lučane i Dragačevo. Srpska napredna stranka na čelu Republike Srbije ima čoveka koji se trudom, radom i zalaganjem zauzeo za svaki deo države, tako i za opštinu Lučani i Dragačevo. To je Aleksandar Vučić,  iza kojeg nema razloga da se krijemo već s ponosom iza njega i uz njega stojimo. Naša stranka je stranka svih njenih članova i zato poštujemo svakog kandidata sa naše liste i ne ističemo pojedinca.

Bošku Obradoviću i njegovim drugovima za jednokratnu upotrebu,  takozvanim liderima veštačkog Saveza za Srbiju su puna usta jednog čoveka – „velikog“ Dragačevca Milana Radičevića i to im je jedina argumentacija u neuspelim pokušajima da vode kampanju protiv vladajuće stranke. Paljenjem našeg banera su pokazali zabrinutost zbog nepostojeće podrške i poverenja koje (NE)uživaju u opštini Lučani. Ujedno su pokazali da im nasilničko ponašanje nije strano – o tome svedoči nebrojeno mnogo incidenata i nepromišljenih izjava koje su s ponosom isticali svuda po medijima.

Srpska naredna stranka u opštini Lučani, uz pomoć svesrdne podrške predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, a na čelu sa opštinskim rukovodstvom, za četiri godine uradila je sledeće:

– Izgradnja gabionskih pregrada na pet pritoka Bjelice, izgradnja nasipa na desnoj obali reke Bjelice, projekat i  sanacija klizišta kod gradskog vodovoda u Lučanima, sanacija klizišta na opštinskim putevima, sanacija klizišta u Markovici, izgradnja Doma trubača, rekonstrukcija zgrade Doma zdravlja u Lučanima, rekonstrukcija zgrade škole u Kotraži- školica života, , rekontrukcija stepeništa na Starom i Novom naselju, rekonstrukcija zgrade SŠ „Dragačevo Guča“, sanacija krova OŠ u Guči, rekonstrukcija krova u Rtima,  igradnja kuća za scijalno ugrožene, rekonstrukcija zgrade PU „Naša radost“; rekonstrukcija Obilićeve ulice u Lučanima, popravka puta u Gornjoj Kravarici,  asvaltiranje puta prema Pilatovićima, asvaltiranje puta Viča- D. Dubac -2 km, presvlačenje kolovoza na opštinskom putu Vučkovica – Dubac ( 3,5 km), uređenje poljskih puteva na teritoriji opštine, popravka lokalnog puta u Goračićima, asvaltiranje lokalnog puta u MZ Tijanje, puta u Rtarima, Negrišorima, Lisu, popravka puta u Zeokama, lokalnog puta u Dljinu, opšinskog puta OP 105 Kotraža- Lukovići ( 4 km), puteva u Guči, Puhovu, Turici…

Kampanja koju Srpska napredna stranka u opštini Lučani vodi je mirna i dostojanstvena, kako i dolikuje vladajućoj stranci koja je zadobila najveće poverenje njenih građana.

ZATO ŠTO VOLIMO DRAGAČEVO,  OPŠTINU LUČANI I SVAKI DEO NJE.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *