ASFALT UMESTO ŠUTA -GG ”Jedan tim” Lučani na izbornoj listi

GG ’’Jedan tim’’  iz Lučana predala je izbornu listu za lokalne izbore koji se u ovoj opštini održavaju 16. decembra. Od planiranih 35 na listi se našlo 30 kandidata jer su pojedini odustali zbog ogromnog  pritiska, i kako navode iz ove grupacije, više sile kojoj nisu uspeli da se suprotstave. GG ’’Jedan tim’’ nastupaće samostalno bez dogovora sa bilo kojom političkom opcijom a takav stav zadržaće i nakon izbora.

IL-jedan-tim-lucani-lista ASFALT UMESTO ŠUTA -GG ''Jedan tim'' Lučani  na izbornoj listi

U želji da svojim angažovanjem unaprede život i funkcionisanje sredine u kojoj žive iz ove grupacije poručuju da su ponudili najbolji tim kandidata.

  • -Cilj nam je da dobrim rezultatom na predstojećim izborima dobijemo mogućnost preuzimanja odgovornosti u rešavanju problema stanovništva u opštini i pokažemo da postoji neko drugačiji u odnosu na sve dosadašnje vladajuće garniture koje su ovu opštinu dovele do ’’odumiranja’’.-kažu u GG ’’Jedan tim’’.

Obraćajući se građanima opštine Lučani ova grupacije obećava da će biti njihovi pravi predstavnik u skupštini a ne klimoglavi i profesionalni podizač ruku.

  • -Trudićemo se da u kampanji  biračima  predstavimo naš program kako bi nas još bolje upoznali iako su naši stavovi i borba za njih u skupštinskim klupama prethodne četiri godine dobro poznati. Bili smo žestoki  kritičari svega što je bilo loše u dosadašnjoj vasti, a bilo je puno toga. –kaže za InfoLIGU, Miloš Pajić .

IL-jedan-tim-lucani-lista2 ASFALT UMESTO ŠUTA -GG ''Jedan tim'' Lučani  na izbornoj listi

GG ’’Jedan tim’’ ističe da će se boriti iskreno i stručno (više od polovine kandidata su visokoobrazovani ljudi) za sistemsko rešavanje problema , svakog dana u godini a ne samo pred izbore. Njihova  parola je ’’asfalt umesto šuta’’, jer ljudi  u ovoj opštini žive  svaki dan a ne samo tokom predizborne kampanje, zaključuju predstavnici  GG ’’Jedan tim’’.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *