Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO)

Svečanom akademijom i dodelom Junskih nagrada opština Ivanjica obeležila je svoj dan, koji proslavlja još od 1866. godine, kada je 16. juna knez Mihailo Obrenović doneo Ukaz kojim je Ivanjica proglašena varošicom.

Sednici su prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava susednih gradova i opština, predstavnik Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije, predstavnici Vojske Republike Srbije, bratske opštine Plužine iz Crne Gore, predstavnici sveštenstva, načelnik Moravičkog okruga Slobodan Jolović, predstavnici MUP-a Srbije, kao i direktori javnih preduzeća i ustanova.

Njih je na početku pozdravio predsednik SO Ivanjica, Aleksandar Tripković, nakon čega se prisutnima obratio i prvi čovek varoši, Zoran Lazović.

Na svečanoj akdemiji dodeljene su i Junske nagrade zaslužnim institucijama i pojedincima medju kojima su se našli,  Kancelarija za javna ulaganja Vlade RS kao i Vojska RS, za ogroman doprinos razvoju Ivanjice ali i nesebičnu pomoć u saniranju posledica nevremena.

il-junska-nagrada-kancelarija-ya-javna-ulaganja-300x142 Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO) il-junska-nagrada-vojska-300x142 Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO)

Profesor razredne nastave, Dušica Savić, istakla je da joj Junska nagrada mnogo znači i da joj to velika motivacija za dalji rad.

il-junska-nagrada-dusicsa-300x142 Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO)

Biljana Ajdačić, profesorka srpskog jezika i književnosti, dobitnik je Junske nagrade za postignuća u radu sa učenicima.

il-junska-nagrada-biljana-300x142 Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO)

Za velike zasluge na polju humanitarnog rada, u okviru kog je 108 puta bio dobrovoljni davalac krvi, Milinko Đokić dobio takođe je nagrađen.

il-junska-nagrada-milinko-CK-300x142 Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO)

Junsku nagradu u vidu pohvale dobio je i Radisav Milutinović, vlasnik firme doo Milutinovići, koja godinama neguje visok stepen društvene odgovornosti.

il-junska-nagrada-milutinovic-300x142 Opština Ivanjica dodelila Junske nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama (VIDEO)

 

Program su upotpunili članovi KUD-a Doma kulture „Igrama iz Srbije“, folklorni ansambl KUD „Moravica“ sa Vlaškim igrama, Amatersko pozorište mladih izvelo je deo predstave po delu Branislava Nušića „Dr“, kao i gradski hor Iva vokalis, pod dirigenstvom, Anite Pešić Ivković.

 

You may also like...

3 Responses

  1. Ja kaže:

    Uz duzno postovanje svih , pa i profesorke Biljane Ajdacic mislim da ona ne da nije zasluzila nagradu nego treba da se i sama zapita da li treba da radi sa decom posto predano radi samo sa decom koja se njoj licno dopadaju i oni mogu da imaju dobre ocene , a ostalima kojih je na zalost vecina , komentarima kad je bilo sta pitaju , rusi samopouzdanje i nikada im ne pruza sansu da pokazu da su i oni dobri i vredni paznje . A sto je najgore zasticena je ko ….. i jako je sujetna nema sansi da joj se pridje da se poprica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *