Dobri Samarjanin sa paketima pomoći na putu za jug naše zemlje

Paketi prehrambenih proizvoda i kućne hemije transportovani su danas iz Ivanjice na jug Srbije za potrebite porodice koje žive na liniji razgraničenja sa Kosovom i Metohijom. Ovu veliku humanitarnu akciju pokrenula je viber grupa ’’Dobri Samarjanin’’ na čelu sa sveštrenikom Sinišom Nikitovićem a uz pomoć crkve u Atenici i lokalne samouprave Ivanjica. Zahvaljujući ljudima dobre volje ova humanitarna pomoć stići će do porodica lošijeg materijalnog statusa na jugu naše zemlje.

IL-Humanitarna-akcija-dva Dobri Samarjanin sa paketima pomoći na putu za jug naše zemlje

-Hvala Bogu ima dosta porodica koje su ostale na svojim ognjištima na jugu naše zemlje. Ne žive u najboljim uslovima pa smo mi prošle godine odlučili da pozovemo članove grupe ‘’Dobri Samarjanin’’u jednu humanitarnu akciju za pomoć potrebitim porodicama. Ove godine smo ponovili akciju i želeo bih da se zahvalim svim humanim ljudima, članovima naše grupe, parohijanima i svešteniku crkve u Atenici, na donacijama za ove porodice. Takođe, hvala lokalnoj samoupravi Ivanjica koja je obezbedila prevoz paketa i predsedniku Momčili Mitroviću, članu naše grupe,  za logističku i novčanu pomoć pri svim akcijama koje sprovodimo.-rekao je sveštenik Siniša Nikitović.

IL-Humanitarna-akcija-cetiri Dobri Samarjanin sa paketima pomoći na putu za jug naše zemlje

Humanitarna viber grupa ’’Dobri Samarjanin’’ postoji već četiri godine. Osnovao ju je sveštrenik Siniša Nikitović sa ciljem da podrže i pomogonu porodice lošijeg materijalnog statusa. Do sada su sproveli na desetine uspešnih humanitarnih akcija a iz godine u godinu broj članova ove grupe se uvećava.

IL-Humanitarna-akcija-tri Dobri Samarjanin sa paketima pomoći na putu za jug naše zemlje

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *