Inovativni proizvodi od meda na izložbi u Ivanjici (VIDEO)

Deveta izložba meda i pčelinjih proizvoda okupila je veliki broj Ivanjičana u centru grada.  Prisutni su mogli da probaju i pazare različite vrste meda, kao i kompletnu pčelarsku opremu i repromaterijale.

Proizvođači su većinom zadovoljni ovogodišnjim prinosom, a cena meda se nije menjala od prošle godine pa se kvalitetan bagremov med može pazariti po ceni od 1200, a cvetni i livadski 1000 dinara.

U Ivanjici se danas mogla naći i nesvakidašnja vrsta meda koju proizvodi Marjan Gojković iz Čačka.

Dejan Jeremić iz Kragujevca po prvi put izlaže pčelarsku opremu u Ivanjici i kako kaže zadovoljan je organizacijom sajma i i brojem posetilaca.

IL-imuno-med- Inovativni proizvodi od meda na izložbi u Ivanjici (VIDEO) IL-med-proizbodnja- Inovativni proizvodi od meda na izložbi u Ivanjici (VIDEO)

Predsednik udruženja pčelara, Mirko Pantović, pozdravio je izlagače i posetioce i istakao važnost očuvanja pčela i opet apelovao na voćare da budu oprezni prilikom prskanja voća. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, otvorio je izložbu i rekao da opština kroz razne subvencija i projekte doprinosi pčelarstvu.

Organizatori današnje izložbe meda i pčelinjih proizvoda zadovoljni su posetom i najavljuju za sledeću, desetu, jubilarnu izložbu, još raznovrsniju ponudu.

IL-med-proizbodnja-1 Inovativni proizvodi od meda na izložbi u Ivanjici (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *