Dve godine sa vama – Hvala na ukazanom poverenju

IL-info-liga-720 Dve godine sa vama - Hvala na ukazanom poverenju

Za dve godine uspešnog poslovanja produkcija ’’Info LIGA’’ zauzela je značajno mesto na medijskoj mapi Srbije. Profesionalnošću, preciznošću i tačnošću prenetih informacija zadobili smo poverenje velikog broja čitalaca na lokalnom, regionalnom ali i nacionalnom nivou. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa portalom www.naslovi.net,  koji prenosi sve važne događaje u našoj zemlji, vesti portala ’’Info LIGA’’ postale su dostupne širokom čitalačkom auditorijumu a neretko ih prenose i renomirani nacionalni mediji iz Srbije i regiona.

IL-fb-tw-insst-screen Dve godine sa vama - Hvala na ukazanom poverenju

-Poverenje čitalaca obavezuje nas na objektivnost i profesionalizam što je osnovni moto našeg rada ali i temelj daljeg razvoja i usavršavanja. Prateći trendove pokrenuli smo  Android aplikaciju koja omogućava korisnicima da putem notifikacija dobijaju najvažnije vesti i ne propuste ništa značajno. U cilju brze i praktične dostupnosti informacija ”Info LIGA” je prisutna na društvenim mrežama, facebook, instagram i twitter sa preko 10.000 pratilaca.-

IL-android-banner-1460-1024x210 Dve godine sa vama - Hvala na ukazanom poverenju

Pored svoje osnovne uloge informisanja, portal ’’Info LIGA’’ omogućio je posetiocima da se uključe u diskusije, ukažu na značaj odredjenih tema i samim tim doprinesu unapređenju života u lokalnim zajednicama.

Poverenje čitalačke publike obavezuje nas da proširimo spektar delatnosti pa će naša redakcija uskoro pokrenuti video produkciju studijskih emisija uz direktan kontakt sa krajnjim korisnicima koje ćete moći da pratite na YouTube kanalu ’’Info LIGA Ivanjica’’.

IL-youtube-kanal Dve godine sa vama - Hvala na ukazanom poverenju

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *