Najveće sajamsko priznanje po treći put za ivanjički Matis

Na  56. Beogradskom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, ivanjička kompanija  ‘’Matis GROUP’’  po treći put je osvojila prestižnu nagradu ‘’Sajamski i ključ’’ , za višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije. Njen vlasnik, Dragomir Lazović, kaže da je ovo priznanje potvrda kvaliteta i dugogodišnjeg kompleksnog rada u okviru kompanije koja zapošljava preko 1100 ljudi.

IL-matis-sajamski-kljuc-2018 Najveće sajamsko priznanje po treći put za ivanjički Matis

  • Mi smo jedina kompanija na Balkanu koja proizvodi nameštaj u svim kategorijama. Žiri je prepoznao kompleksnost i kvalitet naših proizvoda i načina njihovog  izlaganja i dodelio nam ovo izuzetno značajno priznanje. Želim posebno da istaknem da je ‘’Sajamski ključ’’ nagrada svih zaposlenih u našoj kompaniji, pogotovo kreativnog i rukovodećeg menadžmenta  koji je uložio posebne napore da se na originalan način predstavimo kupcima u zemlji i inostranstvu. –rekao je Lazović.

O dobitnicima je odlučivao internacionalni stručni žiri, kojim je predsedavao Bogdan Slavica, a članovi su bili: Salih Teskeredžić, studio Autori – Dijana Novaković i Maja Trbović, Niko Čučković i Virginio Briatore.

IL-matis-sajamski-kljuc-20182 Najveće sajamsko priznanje po treći put za ivanjički Matis

Matis GROUP obuhvata četiri proizvodna pogona:  proizvodnja pločastog nameštaja (Matis), proizvodnja tapaciranog nameštaja (Matis Mebl), proizvodnja nameštaja od masiva (Matis WOOD ) i proizvodnja dušeka i jastuka (MatiSan).

Prepoznatljiv slogan ove kompanije “Oseti razliku“, je inspirativnog karaktera sa željom da u svaki, od preko 1200 artikala, unesu principe kojima se rukovode od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 30  maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde poseduju 5 salona nameštaja i distributere u 15 zemalja Evrope.

You may also like...

2 Responses

  1. duca kaže:

    ha ha ha, a njega niko ne sme da komentarise…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *