Velika ponuda grejnih tela, šporeta, peći i kamina u Spektru!

Kako ćete se grejati ove zime? Da li je vaš izbor tradicionalno grejanje na drva ili sve popularnije grejanje na pelet ili struju?

IL-spektar-pr-naslovna Velika ponuda grejnih tela, šporeta, peći i kamina u Spektru!

U zavisnosti od veličine prostora koji se greje, izolacije, stolarije, kao i željene temperature, efikasnost i troškovi grejanja variraju. Dobro zagrejana kuća predstavlja pravi užitak i komfor. Spektar vam nudi širok izbor peći, šporeta i kamina na drvo, ugalj ili pelet, klima uređaje, grejalice, uljane i panelne radijatore, kalorifere, termoakumulacione peći. Bez obzira na to da li tražite rešenje za primarni način zagrevanja ili nešto za dogrevanje, na raspolaganju vam je veliki broj modela i proizvođača, proverenog kvaliteta, po povoljnim uslovima i cenama.

Među šporetima, pećima i kaminima prednjače dva najprodavanija domaća brenda čiji je Spektar već godinama ovlašćeni distributer – Milan Blagojević Smederevo (MBS) i Alfa Plam Vranje. Kada je reč o klima uređajima, grejalicama, radijatorima i drugim pomoćnim grejnim telima prisutni su i strani, i domaći proizvođači: Gorenje, Magnohrom, Gree, Vivax…

Šporeti, peći i kamini na čvrsto gorivo obezbeđuju toplu kuću uz manje račune za struju. Osim po prepoznatljivom dizajnu, ističu se po kvalitetu i trajnosti. Tradicionalni šporet na drva je multifunkcionalno grejno telo jer osim što greje prostoriju, na njemu može da se kuva i peče hrana. Svako ko u kući ima popularni Smederevac dobro zna koliko je ukusna hrana spremljena u njemu.

IL-spektar-pr-sporet-2 Velika ponuda grejnih tela, šporeta, peći i kamina u Spektru!

Dobar izbor je i etažno grejanje koje služi za zagrevanje jedne stambene jedinice (stana, kuće, pa čak i zgrade). Etažne peći, kamini i šporeti vam pružaju mogućnost da sami određujete koje ćete prostorije zagrevati i koliko. U odnosu na površinu prostora koji se greje, na raspolaganju su vam peći i šporeti različitih dimenzija, snage zagrevanja i zapremine kotla. Primera radi, MBS peć na pelet snage 12 kw ima kapacitet zagrevanja 60m2 – 79m2.

U svrhu dogrevanja, sve se češće koriste klima uređaji jer troše manje električne energije od ostalih grejnih tela na struju. Obične klime mogu da rade do minus pet stepeni, do tačke smrzavanja u spoljnjoj jedinici. Prilikom kupovine klime koja će služiti za grejanje, bolje je kupiti uređaj koji nosi naziv INVERTER koji može da greje i kada je napolju minus 15 stepeni.

Uz odgovarajuću izolaciju, uljani i panelni radijatori, konvektorske grejalice i kaloriferi mogu vrlo brzo da zagreju i održe toplotu u prostorijama. Njihova prednost ogleda se u tome što su jednostavni za prenos zahvaljujući maloj kilaži i ugrađenim točkićima. Mana je što se nakon isključenja, prostorija brzo hladi.

Kompletnu ponudu šporeta, peći, kamina i drugih grejnih tela pogledajte klikom na sajt spektar.rs ili posetite neku od naših prodavnica u Ivanjici, Požegi i Lučanima. Iskoristite povoljne uslove i cene u Spektru i spremni sačekajte zimske dane.

Kontakt telefoni prodavnica:

  • Ivanjica / Tel. 032 / 663 050
  • Požega / Tel. 031 / 38 25 360
  • Lučani / Tel. 032 / 819 528

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *