Opštinsko veće Ivanjica razmatralo budžet, ekonomsku cenu vrtića, stipendije, komunalne usluge (VIDEO)

Na današnjem zasedanju Opštinskog veća podržan je nacrt Odluke o budžetu opštine Ivanjica za 2021. godinu pri čemu su uzete u obzir sugestije iz zapisnika sa Javne rasprave o budžetu.

Većnici su usvojili i nacrt  Kadrovskog plana za Opštinsku upravu opštine Ivanjica i Opštinsko pravobranilaštvo za 2021. godinu. Razmatrao se program poslovanja JKP „Ivanjica“  i JKP „Regionalni centar za upravljanje otpadom Duboko“ Užice za narednu godinu.

Podršku je dobio i Predloga Odluke o dodeli stipendija studentima i učenicima a utvrđena je i ekonomska cena usluga za boravak dece u predškolskoj ustanovi „Bajka’’ Ivanjica. Za decu do predškolskog uzrasta ekonomska cena vrtića je 26 196,12 dinara od čega roditelji plaćaju 15 odsto, tačnije 3 930 dinara. Za predškolski uzrast ekonomska cena iznosi 15 717,68 dinara a roditelji su u obavezi da plate 2 360 dinara.Il-opstinsko-vece-opstine-ivanjica-2020 Opštinsko veće Ivanjica razmatralo budžet, ekonomsku cenu vrtića, stipendije, komunalne usluge (VIDEO)

Na dnevnom redu našla se i odluka  o sufinansiranju projekata crkava i verskih zajednica u 2020. godini kao i stav Odeljenja za lokalnu poresku administraciju Opštinske uprave opštine Ivanjica o zonama i tržišnim cenama odgovarajućih nepokretnosti za potrebe obračuna poreza na imovinu u sledećoj godini.

You may also like...

1 Response

  1. Sale kaže:

    Jos samo da počne da radi!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *