Metak završio u gepeku taxija, vozač sedeo na prednjem sedištu

IL-premier-metak4 Metak završio u gepeku taxija, vozač sedeo na prednjem sedištu

Incident koji se dogodio jutros na taksi stanici u Ivanjici samo pukom srećom je prošao bez žrtava. Metak, najverovatnije ispaljen iz pištolja, završio je u vratima gepeka automobila Premier taksija, dok je vozač sedeo za volanom.

IL-premier-metak Metak završio u gepeku taxija, vozač sedeo na prednjem sedištu

Pored njega, na taksi mestima, bile su kolege iz Crvenog i Iva taksija. Začuvši jak prasak istrčali su iz svojih vozila i ostali zatečeni prizorom. Policija je ubrzo stigla na mesto događaja. Još uvek se ne zna ko je pucao i kako je metak završio u automobilu, ali je sreća da u tom trenutku niko od ljudi nije bio van vozila.

IL-premier-metak2 Metak završio u gepeku taxija, vozač sedeo na prednjem sedištu

Vozač automobila na kome je ostala vidna rupa od metka, Dimitrije Bradić, još uvek ne može da veruje šta se dogodilo.

  • Sedeo sam u kolima kao i svakog drugog dana i čekao novu vožnju. U trenutku se začulo nešto kao jak udarac, ne znam kako tačno da opišem taj zvuk. Kolege su odmah izašle iz svojih vozila, počeli smo da se okrećemo, gledamo, kad na gepeku rupa i unutra metak. Prosto smo ostali šokirani. Samo mi je prošlo kroz glavu, šta bi bilo da je neko od nas tu stajao, ili neko od mušterija, slučajni prolaznik… Strašno.-kaže Dimitrije.

IL-premier-metak3 Metak završio u gepeku taxija, vozač sedeo na prednjem sedištu

Šta se zapravo dogilo utvrdiće nadležni organi. Nagađa se da je neko pucao u vazduh, na svadbi ili sličnom veselju, pa je metak neplanirao završio u automobilu. Da li se zaista to dogodilo ili je u pitanju nešto sasvim drugo pokazaće istraga.

You may also like...

1 Response

  1. misko kaže:

    S obzirom da metak nije probio skroz auto vec se zadrzao vrlo je verovatno da je u pitanju metak sa svadbe. narod nikako da shvati da sve sto ode gore mora negde i da padne. da smo normalni nebi pucali, a ako bas moramo postoji i municija bez zrna (corci). ali nepismen narod to verovatno ne zna…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *