Marinković na čelu udruženja paraplegičara Golija

Na redovnoj godišnjoj skupštini  udruženja paraplegičara ‘’Golija’’, održanoj u subotu na istoimenoj planini, Marinko Marinković je reizabran za predsednika a mandat mu je poveren u naredne četiri godine. Takođe je verifikovan i Upravni odbor ovog udruženja. Nakon radnog sastanka, a u okviru projekta ‘’Inkluzija sportom i aktivnostima u prirodi’’ koje finansijski podržavaju  Ministarstvo za rad i socijalna pitanja i opština Ivanjica, pristupilo se aktivnostima na otvorenom, prilagođenim članovima udruženja.

IL-paraplegicari-na-goliji222 Marinković na čelu udruženja paraplegičara Golija

  • -Zahvalio bih se svim članovima na ukazanom poverenju. Svaki novi mandate za mene je obaveza da se maksimalno angažujem kako bi unapredili rad udruženja i omogućili bolje uslove za funkcionisanje svim osobama sa invaliditetom.-rekao je Marinković.

Opština Ivanjica u kontinuitetu podržava projekte vezane za unapređenje položaja marginalizovanih grupa.

  • -Svi relevantni projekti nevladinog sektora čijim implementiranjem dolazi do pozitivnih efekata u lokalnoj zajednici podržani su od strane opštine Ivanjica. Posebnu pažnju obraćamo na marginalizovane grupe koje projektno ali i na druge načine podržavamo. –kaže zemenik predsednika opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

IL-logo-opstina-ivanjica Marinković na čelu udruženja paraplegičara Golija

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *