Proleter donirao Đurđevku dečije igralište

IL-djurdjevak-igraliste-proleter Proleter donirao Đurđevku dečije igralište

Dečiji vrtić  ‘’Đurđevak’’  dobio je juče multifunkcionalnu igraonicu koja sadrži četiri tobogana, tunel za provlačenje mališana, penjalicu i dve ljuljaške. Fabrika ‘’Proleter’’ iz Ivanjice, u saradnji sa lokalnom samoupravom, donirala je deci ovo igralište čija je vrednost 597 000 dinara.

IL-djurdjevak-igraliste-proleter2 Proleter donirao Đurđevku dečije igralište

Zahvaljujući divnoj saradnji sa rukovodiocem odeljenja, Jelenom Petrović i direktorkom ustanove Vesnom Nikolić vrtiću je dodatno doninarana dečija njihalica pa sada mališani u dvorišnom prostoru imaju kompletno dečije igralište.

 • IL-Vesna-Nikolic Proleter donirao Đurđevku dečije igralište

  Vesna Nikolić

  Ova donacija nam mnogo znači i veoma smo zahvalni Proleteru i lokalnoj samoupravi što su nam izašli u susret. Mališani će sada moći da se igraju i van zatvorenog prostora a to godinama unazad nije bio slučaj. Vaspitači su morali da iznose tobogane i raspoložive sprave iz soba da bi deca bila na vazduhu i igrala se van zatvorenog prostora, a to svakako nije praktično. Molila bih i drugu decu  koja u popodnevnim časovima koriste ovo igralište da vode računa i ne uništavaju sprave, jer su nam svima potrebne.-rekla je direktorka  predškolske ustanove ‘’Bajka’’, Vesna Nikolić.

U okviru predškolske ustanove ‘’Bajka’’ rade tri objekta: Djurđevak, Zvončića i Pahuljica. Prošle godine objektu ‘’Zvončica’’ na Mrkočevcu, tokom kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, koju su sproveli SBB, United Group Fondacija i Total TV, doniran je  park za decu. Kada je reč o objektu ‘’Pahuljica’’ na Bukovici, neophodno je obnoviti drveni mobilijar koji je već dotrajao.

IL-djurdjevak-igraliste-proleter3 Proleter donirao Đurđevku dečije igralište

You may also like...

2 Responses

 1. sale kaže:

  A mogli bi I radnicku decu da obraduju… Bravo Proleter

 2. Jelena kaže:

  Draga Bebo, hvala što si uvek uz nas i što podržavaš sve aktivnosti PU „Bajka“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *