Završen turnir „Ognjen Bešević – Brena“

IL-turnir-bukovica-brena-2018 Završen turnir „Ognjen Bešević – Brena“

Na sportskim terenima u Bukovici, tokom vikenda je odigran osmi po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ognjen Bešević Brena“. U takmičarskom delu turnira učestvovalo je dvadesetak ekipa u četiri kategorije, a turnir je posmatrao veliki broj ljubitelja ove sportske discipline.

IL-DUKAT-KAFA-BANER-m Završen turnir „Ognjen Bešević – Brena“

U konkurenciji petlića najbolja je bila ekipa „Markova Barsa“, dok su među pionirima prvo mesto osvojili članovi sastava “Snežni klinci”. U kategoriji pionirki najbolje su bile “Terminatorke”, a najbolja ekipa turnira je „Kafana Biblioteka”, koju su činili igrači KMF Ivanjica. U susretu veterana, revijalnu utakmicu sa nerešenim rezultatom igrali su „Gorobilje” i „Brenini prijatelji”.

IL-turnir-bukovica-brena-2018-3 Završen turnir „Ognjen Bešević – Brena“

Najbolji igrač turnira je Nemanja Vukašinović, dok su najbolji strelci Milorad Mizdraković i Dragan Jovanović podelili prvo mesto. Najbolji golman turnira bio je Gligorije Lišanin.

IL-turnir-bukovica-brena-2018-2 Završen turnir „Ognjen Bešević – Brena“

  • IL-turnir-bukovica-brena-2018-besevic Završen turnir „Ognjen Bešević – Brena“„Ovaj turnir pamtiće se po velikoj posećenosti ekipa i posetilaca. Prerastao je u lepu tradiciju i drago mi je što su Ognjenovi prijatelji došli u velikom broju. Turnir je otvorio Mićko Mijailović, nekadašnji igrač Partizana, OFK Beograda i Sidneja iz Australije. On je veliki prijatelj našeg oca“, kaže za Info LIGU Miloš Bešević, jedan od braće idejnih tvoraca turnira koji se igra u čast njihovog oca Ognjena.

Generalni pokrovitelj manifestacije bio je Sportski savez opštine Ivanjica uz pomoć mnogih sponzora i prijatelja.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *