Ivanjica: Milu grom ubio dve junice i bika (VIDEO)

Milu Vukićeviću iz ivanjičkog sela Erčege danas posle podne grom je ubio dve junice i bika. Kako je Mile rekao za InfoLigu udaru gromna prethodilo je ozbiljno nevreme praćeno jakom kišom i olujom.  Krave, njih deset, koje su bile na ispaši  uplašile su se i krenule prema obližnjoj šumi. Usledio je udar groma iza koga su na zemlji ostale tri beživotne životinje.

-Pucalo je, grmelo, lomilo na sve strane. Pogorele sijalice u kući, bilo je jezivo. Nisam mogao da izađem dok se nevreme nije malo primirilo. Imao sam šta i da vidim. Dve junice i bik mrtvi, ostale krave se razbežale po livadi,  uplašene. Došle su komšije, zvali smo policiju i komunalnu inspekciju obećali su sutra doći da ih zakopaju. Ja sam ne mogu. I prošle godine mi je stradala junica od udara groma. Nisam tražio nikakvu pomoć, ali sada moram jer je šteta preko  4000 evra. To je za mene veliko. Nadam se u lokalnu samoupravu da mi izađu u susret koliko mogu. -priča ovaj nesrećni čovek.

IL-Grom-ubio-krave- Ivanjica: Milu grom ubio dve junice i bika (VIDEO)

Porodica Vukićević živi skromno baveći se poljoprivredom i stočarstvom pa će ih ova nesreća ozbiljno ekonomski uzdrmati.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *