Nušićijada visoko na Avalskom tornju

U okviru promotivne postavke Turističke organizacije Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, na jednom od najlepših beogradskih izletišta Avali, danas je predstavljena ivanjička Nušićijada.  

premiertaxibannertext474 Nušićijada visoko na Avalskom tornju

Otvoren poziv da od 24. do 26. avgusta budu viđeni u Ivanjici dobili su ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljaljić, direktorka TOS-a, Marija Labović i mnogobrojni posetioci ovog događaja..

Volonterke Nušićijade delile su brošure i flajere koji vizuelno oslikavaju ivanjički festival, jedinstven po formi i sadtžaju, a to je kod publike izazvalo veliko interesovanje.

IL-nusicijada-avala-promocija1 Nušićijada visoko na Avalskom tornju

Posetioci su imali priliku da učestvuju u zabavnom programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i projekcije turističkih filmova na mnogobrojnim štandovima gde su promovisane najlepše destinacije i kulturno-turističke manifestacije u Srbiji.

nusicgold-150x150 Nušićijada visoko na Avalskom tornjuopširnije čitajte na sajtu nusicijadaivanjica.rs i na facebook stranici Nušićijade https://www.facebook.com/nusicijadaivanjicaa/

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *