Ivanjički mališani učestvovali u manifestaciji ”Rastimo uz ples” (VIDEO)

Više od 250 mališana iz ivanjičke PU „Bajka“ zaplesalo je zajedno na manifestaciji „Rastimo uz ples“. Događaj već četvrti put zaredom donosi radost i široke osmehe u Ivanjicu, na trg ispred Doma kulture.

premiertaxibannertext474 Ivanjički mališani učestvovali u manifestaciji ''Rastimo uz ples'' (VIDEO)

Devojčice u kariranim suknjicama i dečaci u teget šortsevima izvodili su razigrane koreografije, uz koje su zaplesali i roditelji. Cilj manifestacije jeste popularizacija dečijh plesnih programa, kao i povezivanje dece i odraslih širom regiona.

 • „Jezik plesa ne poznaje granice kulture, socijalne razlike, godine, a kroz ples upoznajemo sebe“-kažu u organizaciji.

Direktorka vrtića, Vesna Nikolić, zahvalila se na odzivu i pozvala predsednika opštine Zorana Lazovića da pozdravi decu i mnogobrojnu publiku. Ističući  značaj ove manifestacije koja širi radost, lepotu, kreativnost i pozitivnu energiju ulicama Ivanjice, Lazović je izrazio nadu da će u godinama koje dolaze na ovakvim manifestacijama biti više dece, ozarenih lica, jer oni su naše najveće blago, zaključio je prvi čovek opštine Ivanjica.

You may also like...

9 Responses

 1. Predsednik kaže:

  Ovo je samo marketimg deca u ivanjici ne mogu da disu od psihopata usedelica raspustenica itd

  • ВАСПИТАЧИЦА kaže:

   Dati ovakav komentar na račun više desetina vaspitačakoji se bave decom je prilično neumesno.Ako smatraš da ima psihopata i sličnog kadra , imaš pravo da imenom i prezimenom prijaviš dotičnu osobu. A “usedelice i raspuštenice”predstavljati u negativnom kontekstu je zaista sramota.Ničiji bračni status nema veze sa profesionalnim obavljanjem posla, a ako misliš da ima navedi imena ,ne globalizuj.

  • Molim Vas da psihopoate o kojima govorite navedete imenom i prezimenom, da se i mi zaštitimo od njih.A što se tiče usedelica i raspuštenica, mislim da ničiji bračni status ne utiče na profesionalni odnos u radu sa decom.Ako ste drugog mišljenja ,molim Vas da mi to obrazložite.Vaspitačice nisu čarobnjaci, a u mnogo slučajeva se više bave decom nego oni koji su ih stvorili.

   • lamela kaže:

    ucveljena i uvredjena vaspitacice zaista mi je zao jer ste se promasli u komentaru ali iskreno verujte on jse odnosio na tvoje komsije iz zgrade a ne trebe i kolege vaspitace.

 2. Ucitelj kaže:

  Sve na silu i lazne manifestacije za decu ,gluma i licemerstvo.
  Direktor gimnazije isterao na ulicu maturante iz skolskog dvorista da ne proslavljaju tu.
  A direktorka o.s.kirilo savic isto ucinila sa osmacima ,samo jos zvala policiju da ih prati.
  Skandal majstori u odelima sa kosuljama i svetnim haljinama.

  • Realan roditelj kaže:

   Ne, nego će, učitelju, da puste decu da se napijaju, polivaju pivom, skidaju do pojasa, ostavljaju lom i smeće za sobom i slušaju šund muziku u školskom dvorištu… Roditelji, vaspitajmo decu sami, ne očekujmo da to za nas rade prosvetni radnici.

 3. Roditelj kaže:

  A posle samo 5 sati stanari iz zgrade zvali su policiju da se deca oteraju sa sportskog terena.
  Javno svi se borimo za decu,njihovu srecu i prava, a cim se okrenu kamere ne damo im da rastu.
  U Ivanjici je dozvoljeno usedelicama i porodicno ne ostvarenim osobama da maltretiraju tudju decu.
  O tome se sve zna u policiji i socijalnim ustanovama ali se cuti.
  Tacno se zna ko iz koje zgrade i ulice zove plliciju da bi terala decu.
  Ali zato nas je u ovoj carsiji sve manje a mozda to nekome i odgovara jer nece morati da trazi posao za nove mlade ljude ili naopako da izgradi neki sporyski centar ili igraliste za SVU DECU KOJI PROTERUJU….

  • Otac kaže:

   Pravo u centar bravo za komentar.

  • Spajdermen kaže:

   Ako si zaista roditelj sigurno znaš da to što nas je sve manje nema nikakve veze sa ljudima koji, kako tvrdiš, “zovu policiju da bi terala decu”. Policija postupa po prijavama građana ako se ugrožava javni red i mir. U Ivanjici ne postoji komunalna policija za takve stvari. Zašto misliš da su svi dužni da slušaju takve neukusne proslave? Imate li predstavu da nisu svi ljudi oduševljeni Guča stajlom? Neka opština odredi neku poljanu izvan grada za te svrhe pa neka trešte narodnjaci do zore što se mene tiče.

   Ulaženje u nečiji bračni status i da li imaju ili nemaju decu je vrhunac primitivizma. Ali ništa čudno, neki su stvarno umislili da su rađanjem dece postali zaslužni građani.

   Slažem se i sa komentarima da takvim stvarima nije mesto u školskim dvorištima – mislim da im je prava lokacija kafana. Još samo fali da nam vlast podari muzičku fontanu i u našem malom gradu pa da imaju gde da se bućnu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *