Otvoren POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA ZA JUNSKU NAGRADU

Na osnovu Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Ivanjica, i Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“

premiertaxibannertext474 Otvoren POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA ZA JUNSKU NAGRADU

( ,,Sl. List opštine Ivanjica“ br.7/2013), donate na sednici Skupštine opštine Ivanjica održanoj 23. maja 2013. godine ,Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica.

OBAVEŠTAVA

Sva pravna i fizička lica da podnesu pismene predloge za junsku nagradu koja se dodeljuje povodom Dana opštine u vidu: povelje, plakete, pohvale i nagrade kao poseban vid javnog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u svim oblastima stvaralaštva od značaja za unapređenja, razvoj i afirmaciju opštine Ivanjica. Nagrade se mogu dodeljivati ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima i pojedinim građanima.

Na osnovu Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“, donate na sednici Skupštine opštine Ivanjica održanoj 23. maja 2013. godine, ( ,,Sl. List opštine Ivanjica“ br.7/2013), Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica objavljuje poziv za dostavljanje predloga za javno priznanje ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“ koje se dodeljuje za izuzetan i višegodišnji doprinos: u razvoju opštine iz različititih oblasti; u afirmaciji opštine u zemlji i inostranstvu; u pružanju humanitarne pomoći i donacija; unapređenju i razvoju lokalne samouprave.

Predloge sa obrazloženjem dostaviti na adresu : SKUPŠTINA OPŠTINE IVANjICA, ul. Venijamina Marinkovića br. 1 sa naznakom SAVETU ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA I MANDATNA PITANjA.

Rok za dostavu predloga je 31. maj 2018. godine do 15 časova.

SAVET ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA

I MANDATNA PITANjA OPŠTINE IVANjICA

PREDSEDNIK SAVET

Aleksandar Mitrović

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *