Milović na klupi Javora umesto Jagodića

Vlado Jagodić više neće sedeti na klupi Javor Matisa. Nakon sporazumnog razlaza sa dosadašnjim šefom struke, uprava ivanjičkog superligaša odlučila je da ekipu do kraja prvenstva vodi dosadašnji pomoćni trener, Milovan Milović.

bannerPREMIER-g Milović na klupi Javora umesto Jagodića

Jagodić se zahvalio Ivanjičanima na dosadašnjoj saradnji i poželeo im da do kraja prvenstva ostvare cilj, a to je opstanak u elitnom rangu takmičenja.

IL-vlado-jagodic Milović na klupi Javora umesto Jagodića

  • Nakon Bačke Palanke mi smo obavili konsultacije i napravili analizu pa smo zajedno došli do zaključka da je u ovom trenutku najbolje rešenje da se sporazumno rastanemo. Na jedan civilizovan način samo dogovorili saradnju, danas se tako i razilazimo. Ono što me po malo muči je što Javor Matis do sada nije obezbedio siguran ostanak, a zbog toga sam došao, u svakom slučaju verujem da će klub do kraja ostvariti cilj. Poštujem svaku odluku kluba čiji sam grb nosio u prethodnom periodu, želim im puno sreće i biću najveći navijač Javora, to je sigurno. Jednostavno u fudbalu je to tako, treneri moraju uvek poneti najveću odgovornost za rezultat.  Moram istaći da sam i ponosan na rezultate u prolećnom delu, jer do ovog poraza od Bačke, mi smo bili peta ekipa po rezultatima u prolećnom delu što sigurno nije zanemarivo i žao mi je što to nismo zaokružili kako treba. Ovo je moja jedina i autentična izjava koju sam dao za klupski sajt jer ne želim da bilo ko karikira moje reči ili na neki drugi način nanese štetu ovom klubu.-rekao je Jagodić zahvaljujući se svim zaposlenima u klubu, saradnicima, upravi i sredstvima informisanja sa kojima je, kako kaže, imao odličnu saradnju u prethodnom periodu

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *