”Zlatni ključ” za ivanjičku kompaniju Matis GROUP

Za ukupan sajamski nastup  na 55. Beogradskom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, prestižnu nagradu ‘’Zlatni ključ’’ dobila je ivanjička kompanija  ‘’Matis GROUP’’. Njen vlasnik, Dragomir Lazović, kaže da je ovo priznanje potvrda kvaliteta i dugogodišnjeg kompleksnog rada u okviru kompanije koja zapošljava preko 1000 ljudi.

  • Mi smo jedina kompanija na Balkanu koja proizvodi nameštaj u svim kategorijama. Žiri je prepoznao kompleksnost i kvalitet naših proizvoda i načina njihovog  izlaganja i dodelio nam ovo izuzetno značajno priznanje. Želim posebno da istaknem da je ‘’Zlatni ključ’’ nagrada svih zaposlenih u našoj kompaniji, pogotovo kreativnog i rukovodećeg menadžmenta  koji je uložio posebne napore da se na kvalitetan način predstavimo kupcima u zemlji i inostranstvu. –rekao je Lazović.

IL-matis-zlatni-kljuc-2017-3 ''Zlatni ključ'' za ivanjičku kompaniju Matis GROUP

Matis GROUP obuhvata četiri proizvodna pogona:  proizvodnja pločastog nameštaja (Matis), proizvodnja tapaciranog nameštaja (Matis Mebl), proizvodnja nameštaja od masiva (Matis WOOD ) i proizvodnja dušeka i jastuka (MatiSan).

Prepoznatljiv slogan ove kompanije “Oseti razliku“, je inspirativnog karaktera sa željom da u svaki, od preko 1200 artikala, unesu principe kojima se rukovode od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 25 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde poseduju 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

IL-matis-zlatni-kljuc-2017-2 ''Zlatni ključ'' za ivanjičku kompaniju Matis GROUP

Nagradu “Zlatni ključ”, najinovativnijim i najuspešnijim izlagačima na 55. Beogradskom sajmu nameštaja, dodelio je internacionalni žiri koji je celokupni sajam i ponudu sagledao iz međunarodne perspektive: Damjan Geber (Brigada Studio), Sean Poropat (Studio Sonda), Marko Basarovski (beogradski arhitekta i kreator Supermarket Concept Store-a u Beogradu i Berlinu), Max Rommel (jedan od najprestižnijih fotografa u svetu dizajna nameštaja) i Matteo Ragni (italijanski dizajner i dobitnik uglednih svetskih nagrada, među kojima je i Compasso d’Oro).

You may also like...

2 Responses

  1. aleale kaže:

    ljuljaj

  2. Prilike kaže:

    Bravo, velika stvar je kada iz ovih nasih krajeva dotaknete visine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *