Karavan mladosti u sredu u Ivanjici

Trg ispred Doma kulture u sredu 27. septembra biće u znaku karavana „Duh mladosti“ koji organizuje  opština Ivanjica kroz projekat finansijski podržan od stane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta RS, Privrednom komorom Srbije, Univerzitetom u Beogradu, Fakultetom sporta i fizičkog zdravlja i Savezom studenata Beograda.

Osnovni ciljevi projekta karavana “Duh mladosti” u Srbiji su promocija dualnog obrazovanja, preduzetništva, promocija sporta (vežbanja), aktivizma mladih, volonterizma, kao i umrežavanja mladih.

Aktivnosti koje će biti održane u okviru ovog događaja su: tribine na teme gore pomenutih oblasti, takmičenja u znanju, kvizovi, takmičenje u malom fudbalu i košarci na montažnim terenima na Trgu, takmičenje u broju urađenih zgibova u takozvanoj Zgib zoni, gde opština/grad sa najviše urađenih zgibova dobija sredstva za rekonstrukciju jednog dečjeg igrališta ili sportskog terena. Sve aktivnosti će biti medijski propraćene uz muzičku podršku sa DJ pulta.

Događaj će otvoriti predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, u prisustvu zvaničnika iz resornih ministarstava i partnerskih institucija/organizacija.

U slučaju loših vremenskih uslova planirani događaj će biti održan u hali OŠ “Kirilo Savić” u Crnjevu.

Lokalna kancelarija za mlade poziva sve mlade opštine Ivanjica da uzmu učešće u ovom događaju.

Dodatne informacije možete dobiti u Kancelariji za mlade opštine Ivanjica.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *