Banjalučki stručnjak na klupi Javor Matisa

Banjalučki  stručnjak, Vlado Jagodić , novi je trener  ’’Javor Matisa’’. Sportski direktor ivanjičkog superligaša, Nikola Lišanin, kaže da su u pregovore sa Jagodićem ušli odmah nakon sporazumnog raskida sa Srđanom Vasiljevićem i da će novi trener u Ivanjici biti narednih godinu dana.

  • Cilj nam je opstanak u ligi i mislim da ćemo na tome početi da radimo već od narednog kola u Nišu. Vlada nije radio kao trener u Srbiji ali je dobro poznat našoj sportskoj javnosti. Trenirao je ozbiljne klubove u BIH i u dva mandata vodio njihovu  reprezentaciju U-21, tako  da smo doveli jednog velikog stručnjaka, ozbiljno trenersko ime koje će nam pomoći da se vratimo na pravi kolosek, da budemo u gornjem delu tabele i ne razmišljamo o opstanku.-rekao je Lišanin.

Jagodić je trenirao četiri ozbiljna kluba u BIH a sa matičnim , Borcem iz Banjaluke osvojio je titulu. 2012./2013. godine vodio je Čelnik iz Zenice i tada su  osvojili vizu za Evropu. Takodje je trenirao  Kozaru iz Gradiške i Slobodu iz Tuzle.

  • Sigurno je da u ovoj situaciji moramo praviti brz zaokret. Mislim da imam dovoljno iskustva i kvalitet da postavim stvari onako kako simpatizeri u uprava kluba žele. U startu mogu  obećati profesionalan i ozbiljan rad sa klubom jer mi je i lična želja da na ovim prostorima uradim ono što sam uspeo u BIH. Nisam čovek koji traži alibije bilo koje vrste, jednostavno moramo zasukati rukave i vratiti Javor tamo gde mu je mesto. Na ruku nam ide reprezentativna pauza tako da ćemo uspeti da budemo konkurentni svima u nastavku prvenstva.-rekao je Jagodić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *