Hrabri momci spasili od vatre svoja ognjišta (VIDEO)

Skoro pet sati trajala je drama u naselju Lučka reka gde je gorelo nekoliko hektara šume nadomak stambenih objekata a ogroman doprinos gašenju požara dali su sami meštani. IL-mestani-gasili-pozar2 Hrabri momci spasili od vatre svoja ognjišta (VIDEO)Odmah po izbijanju požara grupa momaka koji žive u ovom naselju organizovala se i počela da gasi požar ali im je jak vetar otežavao posao. U medjuvremenu su pozvali u pomoć vatrogasce i policiju koji su danas bili angažovani na pet lokacija, pa je u prvom trenutku veći deo posla pao na pleća meštana.

IL-mestani-gasili-pozar3 Hrabri momci spasili od vatre svoja ognjišta (VIDEO)

Hrabro su se uhvatili u koštac sa vatrenom stihijom, a u ekipi koja je gasila požar bila su i dva sedamnaestogodinja mladića.
Vladimir Ćeriman je od prvog trenutka ne štedeći se, sa svojim drugarima, gasio požar. Umorni su ali zadovoljni što su uspeli da spreče širenje vatre na stambene objekte.

Danas je na području Moravičkog okruga bilo 39 požara. Samo u Ivanjici vatra je buktala na pet lokacija a u njenom gašenju učestvovale su sve raspoložive jedinice Vatrogasne službe, Komunalnog preduzeća, OUP-a i Srbija šuma, uz nesebičnu podršku samih građana.

You may also like...

2 Responses

  1. Ja78 kaže:

    Svaka čast ljudi!

  2. Bobi Bob kaže:

    Bravo momci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *