Finalna faza rekonstrukcije puteva u saradnji sa Vojskom Srbije (VIDEO)

Radovi na rekonstrukciji putnih pravaca od vitalnog značaja za meštane udaljenih goliskih sela u finalnoj su fazi. Vojsku Srbije koja od 14. avgusta naporno i predano radi na nekoliko lokacija obišao je predsednik  opštine Ivanjica, Zoran Lazović, i tom prilikom pohvalio trud i angažovanje vojnika zahvaljujući kom će stanovnici Devića i okoline dobiti kvalitetne puteve a samim tim i bolje uslove za život i rad na ovom području.

U razgovoru sa lokalnim rukovodstvom kapetan Đorđe Petrović  je istakao da je vojnicima pri rekonstrukciji svih putnih pravaca  prioritet bio kvalitet pa će meštani, uz domaćinsko održavanje ovioh deonica, biti mirni narednih sedam godina.

Putni pravac  Srednja reka-Dajići-Staro selo, u dužini oko sedam kilometara, koji je bio u izuzetno lošem, gotovo neupotrebljivom stanju, potpuno je rekonstruisan i prilagođen za saobrćaj svih vrsta motornih vozila. Užurbano se radi u Mesnoj zajednici Devići, završena je deonica prema zaseoku Marinkovići dužine tri kilometra, u toku je rekonstrukcija puta Devići-Vitlište-Rudno oko osam kilometara nakon čega bi trebalo da se dovrši i deonica Devići–Vionica.

You may also like...

1 Response

  1. Mile kaže:

    Da nije tužno bilo bi smešno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *