Ivanjičani na košarkaškom kampu u Karatašu

Razvojno trenažni centar Košarkaškog saveza Srbije „Karataš 2017“ za devojčice održan je u Kladovu, u sportskom kampu koji pripada Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Učestvovalo je 59 devojčica 2002.  2003. i 2004. godište što je kruna sezone za mlade košarkašice koje su učešće u u kampu izborile selekcijom tokom čitave godine vršenom  kroz regionalne i savezne treninge. Na edukaciji devojčica i individualnoj tehnici i taktici radili su regionalni treneri iz Srbije na čelu sa glavnim koordinatorom za sve mlađe ženke selekcije, Zoranom Tirom.

IL-kosarkasi-karatas-kamp2 Ivanjičani na košarkaškom kampu u Karatašu

U istom terminu 40 dečaka iz naše zemlje i Republike Srpske bili su deo kampa Razvojno trenažnog  centra Košarkaškog saveza Srbije  ”Karataš 2017”.  Njima su treninge držali regionalni treneri iz cele Srbije na čelu sa rukovodiocem RTC i stručnim saradnikom za mlađe muške kategorije KSS, Gordanom Todorovićem.

Da ivanjička košarka ima svoje adute za budućnost svedoči poziv upućen košarkašima iz OKK Ivanjica. Pored trenera ,Zorana Glintića, poziv su dobili, mlada košarkašica Dijana Arsovic i  košarkaš Mihailo Borisavljević.

IL-kosarkasi-karatas-kamp3 Ivanjičani na košarkaškom kampu u Karatašu

  • OKK Ivanjica je dobila veliko priznanje za svoj rad pozivom dva igraca i trenera na RTC 2017, nadam se da će ovo biti dodatni motiv za sve da nastavimo sa još  kvalitetnijim radom. To bi rezultiralo da rezultira  u buducnosti sa još više poziva za repezentativne selekcije svih kategorija.-rekao je Zoran Glintić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *