Ivanjica – Božićni bazar u znaku dečijih osmeha i humanosti (VIDEO)

Ivanjička glavna ulica danas je puna dečije graje, koja je praćena veselom muzikom i igrom animatora obeležila prvi dan ovogodišnjeg božićnog bazara.

I ove godine, u organizaciji opštine Ivanjica, Crvenog krsta. osnovnih škola, vrtića, dnevnih centara Sunce i Otvorena vrata, a uz veliku pomoć Javnog komunalnog preduzeća i Doma kulture realizovan je bazar humanitarnog karaktera čiji prilog će biti usmeren za lečenje Vuka Arapovića.

Prisutnima se prvo obratio predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, poželevši svima srećne praznike. On se zahvalio učesnicima bazara i posetiocima što su na ovakav način iskazali humanost i izrazio želju za brzim ozdravljenjem Vuka Arapovića. Potom su dodeljene i zahvalnice zaslužnim institucijama.

Potom je nastao pravi muzički džumbus uz Deda Mraza i Baba Mrazicu, Mašu i Medveda, Sunđer Boba, Doru i Relju i druge animatore.

IL-Humanitarni-bazar- Ivanjica - Božićni bazar u znaku dečijih osmeha i humanosti (VIDEO)

Mališani nisu skidali osmehe, a imali su priliku da se slikaju sa Deda Mrazom i Baba Mrazicom kao i da učetvuju u omiljenoj dečijoj zabavi ocrtavanje lica.

Kako je Božićni bazar humanitarnog karaktera svi učesnici potrudili su se da naprave što zanimljivije i lepše predmete za prodaju da bi se skupilo što više donacija za operaciju trogodišnjeg Vuka Arapovića.

00274.00_00_24_24.Still002-1024x576 Ivanjica - Božićni bazar u znaku dečijih osmeha i humanosti (VIDEO)

Drugog dana bazara ivanjičke mališane, ali i goste od 12h očekuje zabava uz koncert Tijane Dapčević.

111-724x1024 Ivanjica - Božićni bazar u znaku dečijih osmeha i humanosti (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *