Pao pedofil iz Ivanjice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici po nalogu osnovnog javnog tužioca u Čačku odredili su zadržavanje M.M. (1982) iz okoline Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv polne slobode prema maloletnom licu putem društvene mreže.

Osumnjičeni se tereti da je, tokom prethodna dva dana, putem svog fejsbuk profila dvanaestogodišnjoj devojčici slao poruke i fotografije neprimerene sadržine. Policija je od osumnjičenog privremeno oduzela mobilni telefon i lap top koji su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

Pedofila je razotkrio otac maloletnice. Kada mu se devojčica požalila da dobija čudne poruke na fejsbuku od nekog čoveka, on je preuzeo dopisivanje sa istim da bi razotkrio njegove namere. Šokiran sadržajem poruka koje je pedofil slao njegovoj dvanaetogodišnjoj devojčici otac je odmah slučaj prijavio policiji.

IL-pedofil-na-fb-1 Pao pedofil iz Ivanjice

 • Kada mi je ćerka rekla šta se dešava odmah sam uzeo telfon pročitao dotadašnje poruke i video o čemu se radi. Nastavio sam da se dopisujem u njeno ime jasno mu dostavljajući do znanja da sam 2006. godište ali to njega nije doticalo. Poruke su bile sve gore. Strašno. Prijavio sam odmah slučaj policiji. Neću stati na ovome, sigurno, ima da odgovara on i njemu slični. Ovo je strašno.-kaže otac dvanaestogodišnje devojčice iz Užica.

You may also like...

4 Responses

 1. Miki kaže:

  Haha on ce da vristi u zatvoru kad bude oni takve obozavaju tamo….

 2. AFTEROVAC OD SOROŠA kaže:

  ******* PLAĆENIK!

 3. Ana kaže:

  Dajte puno ime i prezime

 4. Branislav kaže:

  Hoćemo puno ime i prezime.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *