Dražić presudio Javoru, Voždovac u plej ofu

Gosti iz Beograda su od samog starta pokazali da se neće braniti već naprotiv, ušli su u utakmicu sa željom da se nadigravaju. To im se isplatilo već u 10. minutu kada su došli do vođstva. Bila je to akcija koju je započeo Putinčanin, Marinković je za kratko zakačio loptu koja se odbija do Dražića, domaći igrači su zastali na trenutak reklamirajući ofsajd. Bivši napadač Javor Matisa Dražić se nije obazirao na to nego je nastavio akciju i savladao nemoćnog Đogatovića.

Do kraja utakmice Voždovac je kao i tokom celog meča kontrolisao i loptu i rezultat pa je tako sigurno obezbedio mesto u gornjem delu tabele, odnosno igranje u plej ofu.

IL-jav-voz-5 Dražić presudio Javoru, Voždovac u plej ofu

Javor Matis je i pored poraza zadržao mesto koje vodi u plej of i za siguran ostanak na toj poziciji im je potrebna pobeda u poslednjem kolu protiv Radničkog u Nišu. Postoje i druge opcije ali o njima ne treba raznišljati i treba gledati samo u svoje dvorište. Kako reče Blagojević prvo se treba se oporaviti od današnjeg poraza a potom hladne glave u četvrtak otići u Niš po rezultat koji je potreban za plej of.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *