Ivanjičanin srećom do 193.000 za put u Lisabon

Da je ovaj Ivanjičanin rođen pod srećnom zvezdom nedavno se uverio široki auditorijum . Zahvaljujući sreći koja ga nije napustila u ključnim trenucima osvojio je 193 000  dinara i sada se sprema na put za Lisabon.

Miloš Savić iz Ivanjice  uspešno je odgovorio na sva pitanja postavljena u kvizu ’’Potera’’ koji  se emituje na RTS-u. Naravno da je znanje presudno, ali ukoliko vas ne prati srećna zvezda  ne možete se lako izboriti sa pitanjima koja su u Miloševom slučaju bila prilično teška. Ovaj srećni Ivanjičanin za naš portal otkriva kako  je celokupnu situaciju rešio u svoju korist.

IL-milos-savic-potera3 Ivanjičanin srećom do 193.000 za put u Lisabon

  • U zajdeničku kasu sam doneo 80 000 dinara jer sam tačno odgovorio na 8 pitanja, realno trebalo je biti bar 90 000 pošto sam znao da je šesnaesterac tačan odgovor na pitanje, ali trema je učinila svoje. Kada sam izašao pred tragača ( Uroš Đurić) trema je već prošla i prvo pitanje sam zaista znao. Ali ostala četiri, u tom trenutku, su mi bila potpuno strana. Dakle nisam znao odgovre, i u delićima sekunde pokušao sam da idem nekim sistemom logike i  sreće. Isplatilo se.

Sreću treba i zaslužiti. Miloš je već nekoliko puta učestvovao u raznim kvizovima, od Slagalice (RTS) do Naslovne strane (Happy), i uvek mu je nedostajalo malo da bi osvojio novac. Nije se predavao, pa je sreća odlučila da nagradi njegovu hrabrost i upornost.

IL-milos-savic-potera2 Ivanjičanin srećom do 193.000 za put u Lisabon

  • Planiram da novac potrošima na obilazak Lisabona jer želim već neko vreme tamo da otputujem. Nastaviću i dalje da učestvujem u kvizovima jer mislim da posedujem znanje koje mi može obezbediti pobedu. Naravno da je sreća bitan faktor, kao i za sve u životu, jer mnogo kockica treba da se posloži da biste znanje unovčili.-zaključio je Miloš.

Četiri odgovora na sreći i sva četiri tačna, nisu ostavila ravnošnim ni ’’tragača’’ Uroša Đurića. Kada je Miloš po treći put rekao da nije siguran da li je dao tačan odgovor i da je tipku pritegao na sreću, Uroš je reagovao:

  • ’’Pa kako pogađaš svaki put?!!!’’

Pogledajte kako je to izgledalo…

You may also like...

1 Response

  1. Profesor kaže:

    Bravo za Miloša. Uz Sandru Misini retko viđen student turizma iz Ivanjice. Sve pohvale.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *