Ima li kraja bahatosti?

Ovako je bilo 9. marta oko 22 časa  u gradskom parku ispred restorana Vodopad. Bahati vozači parkirali su svoje automobile na zelenim površinama iako je na samo desetak metara dalje parking  bio prazan.

IL-bahato-parkiranje-parking-prazan Ima li kraja bahatosti?

IL-bahato-parkiranje-park2 Ima li kraja bahatosti? IL-bahato-parkiranje-park3 Ima li kraja bahatosti? IL-bahato-parkiranje-park4 Ima li kraja bahatosti?

Za vikend je gradski park po ko zna koji put bio na meti hiligana. Prevrnute kante sa smećem, izlomljene klupe a vrhunac su tri odvaljena betonska stuba na trotoarima, i to ne bilo gde, već u samom centru Ivanjice, kod crkve i ispred opštinske zgrade. Da bi se bahati lakše parkirali na trotoar.

Zaista, ima li kraja bahatosti?!

You may also like...

7 Responses

 1. Janko kaže:

  Svi hoće iz kola da udju na vrata od lokala… Skinite stomake tajkuni prošetajte dupe. Ima parking mesta, celo sajmište.

 2. Lena kaže:

  Pa kad bi nas grad imao pojacanu kontrolu i malo vise parking mesta ne bi bilo problema,bog i vek u Ivanjici nemas gde da se parkiras kao da je nzm koliki grad,a ne varosica..

 3. O Srbi kaže:

  Pa da li je svima najvaznije cija su kola? Sada su bila ova, tokom dana bila su druga, pre tri dana isto su bila tu necija kola, ko zna cija….I tako ce biti u nedogled ako neko ne reaguje i uvede red i mir. To je poenta price, Srbi moji dragi…

 4. Igor kaže:

  Sto ste izbrisali da su ovo ****** kola i njegovih muzicara bando izbrisite onda ceo tekst

 5. Igor kaže:

  Ovo su kola od muzičara.

 6. Neradnica kaže:

  Dobra tema, ali gde su nadležni da prokomentarišu situaciju i mere koje će preduzeti? Eeee, “novinari”… Ne smete da se obratite nadležnima? Nećete da ih ljutite? Ne smete ni ovaj komentar da objavite, a kamoli nešto drugo…

 7. Miki kaže:

  Pa kad bi drugovi policajci radili svoj posao kako treba da se radi, sve bi bilo na svom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *