Tribina Veselina Šljivančanina ispunila Plavu salu

Penzionisani  srpski  oficir i haški osuđenik , Veselin Šljivančanin, održao je tribinu pred nekoliko stotina Ivanjičana u Doma culture, gde je nedvosmisleno pozvao glasače da podršku na predstojećim  predsedničkim izborima pruže kandidatu  SNS-a,  Aleksandru Vučiću.

IL-tribina-sljivancanin-2 Tribina Veselina Šljivančanina ispunila Plavu salu

  • O čoveku najbolje govore njegova dela, a život piše najbolje knjige. Živite ga zato dragi prijatelji pošteno i hrabro pa ga onda ispričajte svojim potomcima. Dolaskom SNS na vlas ostala su iza nas vremena zamenjenih teza o ljudskim vrednostima. Prošla su doba kada se Srbija delila na Četnike i Partizane, to nas je unakazilo. Da smo bili jedinstveni  i znali šta hoćemo ne bi nam se mnoge stvari dešavale. Ali verujem da prvi put vidite kako se na našoj političkoj sceni ujedinjuju stranke u podršci čoveku i partiji kojima je narod  već iskazao tako veliko poverenje.  –rekao je Veselin  Šljivančanin.

IL-tribina-sljivancanin-3 Tribina Veselina Šljivančanina ispunila Plavu salu

Govoreći  o knjigama koje  je napisao (“Sine budi čovek”, “Branio sam istinu” i “Med i žuč”)  osvrnuo se na  zatvorske dane u Haškom tribunalu, otkrio kakvo je bilo ponašanje drugih optuženika,  govori o dobu “kada su ga svi voleli, hvalili i tapšali po ramenu, pa je došlo vreme da ga hapse i razbijaju mu stan’’.

IL-tribina-sljivancanin-1 Tribina Veselina Šljivančanina ispunila Plavu salu

  • Ako nemamo otadžbinu i slobodu, život nam ne vredi ništa , moramo iskreno i pošteno da damo glas patriotima i rodoljubima. Ako vlada SNS i predsednik treba da bude iz SNS kao što je gospodin Vučić. U tom slučaju Srbija može napred.-zaključio je Šljivančanin.

 

You may also like...

2 Responses

  1. Dejan kaže:

    Katastrofa…,komunistički general i osudjeni ratni zločinac.Zar je Srbija na to spala ?!.Nama ni Bog ne može više pomoći,sve dok smo ovakvi.

  2. ivanjicanin2 kaže:

    Ili ja ne znam da brojim ili mi dioptrija ne odgovara ali ovde nema vise od 100 dusa od kojih 30 naprednjaka , 30 doslo da vidi generala i ostatak zbog knjige.Da je general radio 93 godine ono za sta je primao platu ne bi se onako sepurio po Vukovaru nego bi radio na Dedinju u Marsalu.i ne bi sad podrzavao one koji su nas i odveli u onaj rat u kome Srbija nije ucestvovala. Velicina od coveka po visini ali karakterom mis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *