Đokić i Bjedov u reprezentaciji Srbije protiv USA

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije,  Slavoljub Muslin, pozvao je igrače Javor Matisa, Darka Bjedova i Jovana Djokića, da im se pridruže  na putovanju za  San Dijego gde će   29.januara  igrati prijateljsku utakmicu sa  reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država.

S’ obzirom da se meč ne igra u FIFA  terminu selektori obe reprezentacije računaće uglavnom na igrače iz domaćih liga. Poziv dvojici  standardnih prvotimaca Javor Matisa  velika je čast i potvrda dobrog rada u klubu  ali i sjajna prilika za ova dva igrača da iskažu ljudski i fudbalski kvalit koji poseduju, kažu u upravi Javor Matisa.

Najbolji  strelac  Javor Matisa i drugi strelac lige, Darko Bjedov, dobiće priliku da nastupi u dresu reprezentacije i ne skriva zadovoljstvo.

  • IL-Bjedov Đokić i Bjedov u reprezentaciji Srbije protiv USANe postoji veća čast za mene kao fudbalera od privilegije  da obučem dres nacionalne reprezentacije. Kada sam napravio prve korake u kopačkama  to mi je bio san, zaista  sam presrećan. Sa druge strane imam obavezu da opravdam ukazano  poverenje i potrudiću se maksimalno da tako bude.-rekao je Bjedov.

Jovan Djokić  je  ponikao u Javor Matisu , a nakon odličnih partija u dresu ivanjičkog  superligaša  zapao je za oko selektoru Muslinu.

  • IL-djokic Đokić i Bjedov u reprezentaciji Srbije protiv USAPonosan sam što sam dobio poziv  selektora Muslina. To je veliki uspeh za mene lično i klub iz kog dolazim.  Iskreno se nadam da ću opravdati  očekivanja  svih koji veruju u mene.-rekao je Djokić.

Uprava Javor Matisa sa ponosom ističe da  je poziv dvojici njihovih  igrača u reprezentaciju, jasna potvrda dobre selekcije igračkog i stručnog kadra kao i profesionalnog rada u klubu. Sigurni su da će standardni prvotimci  iz redova ivanjičkog superligaša  doprineti  dobrim rezultatima nacionalnog  tima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *