Bicikli za najbolje likovne radove

U saradnji opštine Ivanjica  i Evropskog PROGRES-a, raspisan je likovni konkurs za decu samohranih roditelja uzrasta od V do VIII razreda osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji opštine. Tema radova je „Evropa i moj kraj – ravnopravni u svemu“.

Format u kom se predaje mora biti A3, odnosno blok broj 5. Projekat finansira Evropski PROGRES ( UNOPS-EP) a realizuje se u skladu sa Ugovorom o donaciji za Podršku mahanizma za rodnu ravnopravnost

Na poleđini radova potrebno je napisati ime i prezime autora, razred, adresu, kontakt telefon, naziv i adresu škole i ime i prezime predmetnog nastavnika.

Prijavljivanje se vrši slanjem radova na adresu Opštinske uprave opštine Ivanjica, ul. V. Marinkovića br.1 , sa naznakom „Za likovni konkurs“ neposredno na pisarnici, šalter br.2 u Uslužnom centru ili putem pošte do 28.12 2016. godine.

  • Kako bismo podstakli i najmlađe da razmišljaju na temu rodne ravnopravnosti, organizovaćemo likovni konkurs na temu „Evropa i moj kraj-ravnopravni u svemu“.  Mladi autori i autorke 12 najboljih radova će dobiti bicikle, a radovi će biti štampani na stonom kalendaru za narednu godinu”, rekla je Milka Kaplanović, koordinatorka Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Ivanjica i dodala da se na ovaj način deca podstiču da poštuju rodnu ravnopravnost, dok se istovremeno pomaže i samohranim rodteljima, kako majkama tako i očevima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *