Završna faza izgradnje Dijaliznog centra

Izgradnja  Dijaliznog centra u Ivanjici ulazi u završnu fazu. Nedavno je  izvršena i deteljna analiza dosadašnjeg toka radova na sastanku kome su prisustvovali izvodjači radova, nadzorni organ i investitori (Dom zdravlja i lokalna samouprava).

Paralelno sa izgradnjom objekta sprovode se aktivnosti nabavke potrebne opreme za Dijalizni centar.Na sastanku u Ministarstvu zdravlja održanom 25.oktobra   dogovorena je donacija velikog dela opreme za ovu zdravstvenu ustanovu .

Ukoliko izgranja bude završena u planiranom roku  početak rada Dijaliznog centra predviđen je za kraj marta 2017 godine.

You may also like...

6 Responses

 1. Ivanjicanin iz Ivanjice kaže:

  Nisam clan SNS ni bilo koje stranke ali zar nije nerealno ocekivati od nekoga da posle par meseci uradi vise nego neko za deceniju? Sada ispade da su se za vreme Zorica asfaltirali putevi po selima a da je sve sto je on obezbedio pocelo da se radi cim je otisao. Zaista tesko za poverovati. Je l Zoric obezbedio I 11 miliona za medicinu rada, preko 4 miliona za meteorolosku stanicu? Imali su priliku da se pokazu I rezultati se vide na svakom cosku, od ivanjicke privrede do broja stanovnika I da su ostali jos koju godinu mislim da bi u Ivanjici mogli samo da se otvaraju domovi penzionera jer su svi mladi pobegli odavde zbog idile koju je obezbedila prosla vlast.
  To su cinjenice koje svako vidi a nadam se da ce vreme pokazati da sam u pravu sto se tice nove vlasti.

 2. Ivanjicanin kaže:

  Ovi sad samo realizuju ono za šta je Zorić obezbedo novac.

 3. nena kaže:

  ako cemo iskreno najzasluzniji je dr Milos koji je pokrenuo celu pricu… u svakom slucaju najvaznije je da ti ljudi dobiju mogucnost lecenja ovde, da se vise ne muce

 4. Mihajlo kaže:

  Pa gospodin Zoric je bio na vlasti nekoliko decenija, mogao je sagraditi citav Zdravstveni centar i dijalizu pre deset godina…Nemam nista protiv bivseg predsednika ali brate da se ne lazemo, ko je za sta zasluzan…Bio je , videli smo, daj sada da vidimo ove pa ako ne bude valjalo, da biramo nove, ali na staro se vracati , e to bi bio potpuni kolaps…
  podrska trenutnoj vlasti, pokazite sta znate.

 5. Pakito kaže:

  Da nam nije bilo predsednika Zorica nikad ne bi dobili dijalizni centar. Ovim putem ga pozdravljamo i ocekujemo ga da se vrati u vrh Ivanjicke vlasti i uvede red. Pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *