Pehar za najlepšeg psa XVII Specijalizovane izložbe goniča, otišao u Kraljevo

Ivanjica – U organizaciji Kinološkog društva iz Ivanjice juče je u ovoj varoši održana  XVII Nacionalna specijalizovana izložba EX-YU goniča koja je okupila izlagače iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Pse su ocenjivali Nenad Milošević i Miloš Milošević, kinološke sudije, a delegat izložbe bio je Milan Petrović.

U ringu se našao 61 pas a po oceni sudija najlepši je posavski gonič  World Winner Dmitra, vlasnika Uroša Nikolića iz Kraljeva, drugi je istarski kratkodlaki gonič  DON TIGAR OD DŽANKA, vlasnika Dejana Dmitrića iz Ivanjice dok se na trećem mestu našao srpski gonič  BISA, vlasnika Zorana Glišića iz Medveđe.

IL-Izlozba-pasa-najlepsi-psi-1 Pehar za najlepšeg psa XVII Specijalizovane izložbe goniča, otišao u Kraljevo

U kategoriji najlepših mladih pasa prvo mesto osvojio je posavski gonič World Winner Dmitra, vlasnika Uroša Nikolića iz Kraljeva, drugi je srpski gonič BISA, vlasnika Zorana Glišića iz Medveđe, a treće mesto je istarski kratkodlaki gonič ELZA, vlasnika Ivana Avramovića iz Ivanjice.

IL-Izlozba-pasa-najlepsi-mladi-psi Pehar za najlepšeg psa XVII Specijalizovane izložbe goniča, otišao u Kraljevo

Organizatori se zahvaljuju opštini Ivanjica, Sportskom savezu, Kinološkom društvu Srbije kao i mnogobrojnim sponzorima koji su pomogli održavanje ove manifestacije.

IL-Najlepsi-pas Pehar za najlepšeg psa XVII Specijalizovane izložbe goniča, otišao u Kraljevo

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *