Elektroprivreda Srbije rešava probleme sa električnom energijom u ivanjičkim selima (VIDEO)

Problemi sa električnom energijom mešatana ivanjičkih sela, dugogodišnji su. Loš napon i česti prekidi u napajanju postali su nepodnošljivi pa je današnja poseta i dogovor sa čelnim ljudima Elektroprivrede Srbije, od ogromnog značaja za sve stanovnike ruralnog dela ivanjičke opštine. Za početak biće rekonstruisan dalekovod u dužini od šest kilometara i postavljena nova trafostanica u zasoku Vasovići što će meštanima Luka i Osonice omogućiti normalno i kontinuirano snabdevanje strujom, rekao je Saša Stefanović koordinator za distribuciji električne energje Distributivnog centra Kraljevo.

Problemi poput čestih kvarova električnih aparata i nemogućnosti rada na ozbiljnijim mašinama, postaće zaborav za stanovnike ivanjičkih sela.IL-Meštani-Luka-problemi-sa-strujom- Elektroprivreda Srbije rešava probleme sa električnom energijom u ivanjičkim selima (VIDEO)

Kako su nadležni naveli pri današnjoj poseti, u narednom periodu radiće se kontinuirano kako bi dugogodišnji problemi sa strujom u selima ivanjičke opštine bili rešeni.IL-Meštani-Osonice-struja- Elektroprivreda Srbije rešava probleme sa električnom energijom u ivanjičkim selima (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *