Vučić obećao meštanima Devića da će put biti završen (VIDEO)

U dužini od 8 kilometara rekonstruiše se putni pravac od manastira Pridvorica do sela Devići , rekonstruiše se u punom profilu, a celokupna investicija iznosi oko 270 miliona dinara.

Rekonstrukcija podrazumeva potpuno novi kolovozni zastor sa propustima međutim, radovi koji su povereni putarskom preduzeću „Putevi Ivanjica”, umesto u julu počeli su tek u septembru , jer je ova putarska firma završavala druge pravce, pa su radovi na pomenutoj deonici kasnili skoro tri meseca.

Na žalost do prvog snega urađeno je tek oko tri i po do četiri kilometra zemljanih radova gde su izvršena miniranja, proširivanja trase, iskopi, a onda je pao prvi sneg.

Trebalo je da radovi budu nastavljeni ovog proleća, međutim, situacija oko korone, sve je zaustavila.

Aleksandar Vučić na pitanje Glasa zapadne Srbije, juče prilikom posete Budimki, kazao je da će radovi na svim putnim pravcima biti nastavljeni i da je zastoj nastao zbog celokupne situacije, koja nas je zadesila.

„Radovi na tom putu biće nastavljeni, izvinjavam se ljudima što smo stali zbog korone. Ići ćemo sa ogromnim projektom „Srbija 20-25”, dakle, pet miliona ulaganja u lokalne i regionalne puteve, tako da ćemo svakako uraditi taj put, tako da svuda gde smo obećali, svoju reč nećemo pogaziti. Da li će negde da kasni, zbog toga ljudima mogu da se ljudima izvinim, ali ćemo to da uradimo ”, rekao je Vučić.

Izvor : Glas Zapadne Srbije 

IL-put-devici-pridvorica-2019 Vučić obećao meštanima Devića da će put biti završen (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. Dragana kaže:

    Kakve veze ima korona za radovima na putu??? Smesno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *