PREMIER TAXI na ulicama Ivanjice u najnovijim hibridnim Toyota vozilima (VIDEO)

Sjajna vest za sve Ivanjičane stiže iz PREMIER taksija. Od danas udobnu i sigurnu vožnju dobiće u najnovijim hibridnim Toyota vozilima. I u kriznom vremenu PREMIER posvećuje maksimalnu pažnju korisnicima, njihovoj udobnosti i bezbednosti, ali i očuvanju životne sredine i zdravlja građana. Deset novih hibridnih Toyota vozila na raspolaganju je Ivanjičanima  u znak zahvalnosti na poverenju koje svakodnevno iskazuju prema PREMIER taksiju.

Ovo je vek informacionih tehnologija i svakodnevno smo u prilici da otkrivamo neverovatne mogućnosti koje nam one pružaju. U ”PREMIERU” pomno prate sva dostignuća i trude se da ih što pre primene u praksi. Osim pozivanja taksi vozila na uobičajeni način, putem poziva na brojeve 032 60 11 11 ili 066 60 11 110  ili slanjem SMS poruke i upotrebom VIBERA, do vozila možete doći i korišćenjem android aplikacije PREMIER TAKSI, koja se može jednostavno instalirati upotrebom PLAY prodavnice. Ona vam daje mogućnost da sve vreme imate uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi i na taj način bićete u mogućnosti da znate kada je ono stiglo na željenu adresu.
“Pored praćenja tehnološkog razvoja izuzetna pažnja se posvećuje i stalnom proširenju opsega usluga. Tako da, osim vožnje u lokalu, sa ”PREMIEROM” možete otići u bilo koji deo Srbije, ali i Evrope. Da vam za vreme dugih vožnji ne bude dosadno, u udobnim i klimatizovanim vozilima, dostupan vam je besplatno Wi-Fi”.

Posebno se vodi računa o tome ko seda za volan. Zbog toga se oko 50 privatnih i društvenih preduzeća opredelilo za saradnju sa grupacijom ”PREMIER”, jer znaju da će njihovi poslovni partneri ili radnici uvek bezbedno stići na određeno mesto i dobiti vrhunsku uslugu.

Il-Premier-Toyora-1 PREMIER TAXI na ulicama Ivanjice u najnovijim hibridnim Toyota vozilima (VIDEO)
U ”PREMIERU” su mislili i na one koji iz određenog razloga nisu u mogućnosti da sednu za volan svog automobila. Na takav poziv doći će dva vozača. Jedan će, na željeno mesto, odvesti Vas, Vašu porodicu ili prijatelje, dok će drugi upravljati Vašim vozilom.
“Od kada postoji, a to je nešto više od devet godina, u grupaciji vodimo računa da budemo društveno odgovorni i trudimo se da se zajednici u kojoj poslujemo uvek odužimo na najbolji mogući način. Stalni smo učesnici humanitarnih akcija, a od svake vožnje deo sredstava odvajamo za izgradnju dečjih igrališta i nabavku poklona za naše najmlađe sugrađane”, kažu u PREMIER taksiju.

Bezbednost, brzina, pouzadnost, kvalitet, iskustvo, briga o životnoj sredini i zajednici, dovoljno razloga da koristite ”PREMIER” taksi.

032 60 11 11 ili 066 60 11 110.

Besplatan poziv putem vibera  0800 60 11 11

Sve je u poverenju – vaš Premier taxi.

PR

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *