Sjajni rezultati učenika Tehničke škole u Ivanjici

Na regionalnom takmičenju iz informatike i programiranja koje je juce održano u Regionalnom centru za talente Čačak, učenice Tehničke škole u Ivanjici ostvarile su sledeće rezultate: Jana Jakovljević 92 boda, drugo mesto, Ivana Mijailović 88 bodova, 3 mesto i Sara Vidic 86 bodova, 3 mesto. Učenica Sara Vidić takođe je osvojila prvo mesto za naučno- istrađivački rad sa maksimalnih 60 bodova. Učenice su se plasirale na Republičko takmicenje. Predmetni nastavnik je profesorka Miloratka Simeunović.

IL-Tehnicka-skola-Ivanjica- Sjajni rezultati učenika Tehničke škole u Ivanjici

Na 26.Republičkom takmičenju područja šumarstvo i obrada drveta u pojedinačnoj disciplini iz stolarstva učenik Dejan Gromović osvojio je 2. mesto. Mentor učenika je profesor Srećko Čaprić. U ekipnom plasmanu iz stolarstva, tapetarstva, tehničkog crtanja, finalne obrade drveta, tehnologije materijala i računarske grafike Tehnička škola je osvojila 4. mesto. Ekipu škole činili su učenici Dejan Gromović, Dimitrije Maslarević, Stefan Popović, Branko Tatović, Stefan Mijailović, Ivan Stevanić i Darko Baković sa mentorima, profesorima Srećkom Čaprićem, Milanom Zlatićem, Draganom Pešićem i Draganom Bogdanovićem.

Na Republičkom takmičenju iz književnosti ’’Književna olimpijada’’ koje je održano u Sremskim Karlovcima, učenica Tehničke škole, Sara Vidić, osvojila je drugo mesto ( 19 od 20 bodova ). Njena mentorka je profesorka  Daliborka Karapetrović.

IL-diploma-2 Sjajni rezultati učenika Tehničke škole u Ivanjici

Direktor Tehničke škole, Mirjana Nenadić, čestita učenicima i njihovim mentorima na ostvarenim rezultatima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *