Upustite se u nesvakidašnju avanturu obilaska Ivanjice (VIDEO)

Zahvaljujući Mirku Popoviću Ivanjica će omogućiti  turistima veoma zanimljivu i atraktivnu turu razgledanja prirodnih lepota ovog kraja. On je jedan od retkih koji se iz grada vratio u selo i odlučio da ljubiteljima životinja i prirode priredi nezaboravan doživljaj, da na konjima prođu i upoznaju najlepše delove  ovoga kraja. Mirko kaže da automobile danas svi voze i to više nikome nije zanimljivo. Zato je on počeo ozbiljno da osmišljava veoma zanimljive ture na konjima od Kušića do Katića, Čemernice, Uvca pa i Golije. Bilo bi to putovanje od dva do tri dana sa ovim plemenitim životinjama koje bi osim ljudi nosile i šatore, uz sve to došla bi i domaća hrana, a najjači utisak svakako bi ostavile čari netaknute prirode. Ovakav vid aktivnog turizma u prirodi do sada nije bio razvijen u Ivanjici koja obiluje prelepim prirodnim lepotama, kako u selima tako i na planinama, Goliji, Javoru i Mučnju.

Zbog ljubavi prema konjima, ali i mogućnosti da drugima pokaže koliko su to divne i plemenite životinje Mirko razmišlja da sa drugarom osnuje konjički klub. Za mališane koji su odrasli na selu konj je domaća životinja koje se ne plaše. Svojim drugarima iz velikih gradova poručuju da dođu i sami se uvere koliko je lepo i zanimljivo jahanje konja.

il-miras- Upustite se u nesvakidašnju avanturu obilaska Ivanjice (VIDEO)

Mirkova ideja  nastala je kao plod ljubavi prema selu i konjima i želji da sve lepote ovog kraja prikaže i gostima. Ove ture svakako će obogatiti turističku ponudu Ivanjice.

il-miras1 Upustite se u nesvakidašnju avanturu obilaska Ivanjice (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *