Lokalna samouprava gradi novu kuću za Nikolu i Nedu (VIDEO)

Porodica Todorović iz ivanjičkog zaseoka Rokci za neki mesec počeće nov život jer nakon teških godina provedenih u nemaštini, pod krovom koji je pretio da se uruši, dobiće novu kuću. Na inicijativu predsdnika opštine Ivanjica, Momčila Mitrovića, a nakon potresne priče koju je naša medijska kuća objavila, Todorovićima je stigla pomoć, najpre od lokalne samouprave a onda i od sponzora i dobrih ljudi.

Novom domu najviše se raduju deca, devetogodišnji Nikola i šestogodišnja Neda jedva čekaju da se kuća izgradi. I otac Ratko koji se lavovski borio da prehrani porodicu i obezbedi lečenje za sina koji boluje od epilepsije, ne skriva radost i zahvalnost što će njegova porodica napokon imati normalne uslove za život.

IL-Neda-i-Nikola-Todorovc Lokalna samouprava gradi novu kuću za Nikolu i Nedu (VIDEO)

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, kaže da se realizuju obećanja data pre par meseci pa je ovo prva od tri kuće koje će biti izgrađene.

IL-kuca-Todorovici-temelji- Lokalna samouprava gradi novu kuću za Nikolu i Nedu (VIDEO)

Petočlana porodica Todorović dobiće priliku za nov, udobniji i komforniji život, a kroz ovu akciju lokalna samouprava je još jednom potvrdila da brine o svojim građanima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *