Oglas: JKP “Ivanjica” zapošljava šefa službe opštih i pravnih poslova

JKP ,,Ivanjica” zapošljava na poslovima šefa službe opštih i pravnih poslova. Ugovor o radu se zaključuje na neodređeno vreme sa probnim radom.

Oblasti rada: radni odnosi, javne nabavke, informacije od javnog značaja, arhiviranje, izvršni i parnični postupak, izrada nacrta opštih i pojedinačnih pravnih akata, privreda, javne finansije i dr.

Kandidat treba da ispunjava sledeće uslove: VII/1 (VSS), odnosno stečeno visoko obrazovanje na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine, odnosno na osnovnim akademskim studijama u obimu od najmanje 240 ESPB bodova, master akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim studijama ili specijalističkim strukovnim studijama,  pravne struke; poznavanje rada na računaru (poznavanje Windows OS, mrežnog okruženja (pristup drugim uređajima, deljenje i slanje fascikala, datoteka i drugo), Internet, Acrobat reader, MS Office 365, a naročito MS Word, MS Excel, MS Outlook, daktilografija), kao i radno iskustvo od najmanje 3 godine. Proveru prijavljenih kandidata u pogledu poznavanja rada na računaru vrši poslodavac.

Prijave sa kraćom biografijom i priloženim dokazima o ispunjavanju uslova iz oglasa (overena kopija diplome i potvrda prethodnog poslodavca), dostaviti na adresu: JKP ,,Ivanjica”, ul.Milinka Kušića br.61, 32250 Ivanjica. Rok za podnošenje prijava je 04.11.2022.godine.

JKP-720-340 Oglas: JKP "Ivanjica" zapošljava šefa službe opštih i pravnih poslova

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *