Saopštenje opštinskog odbora SNS-a Ivanjica

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica najstrašnije osuđuje sramno ponašanje opozicije, kao i njihove pokušaje ometanja rada Skupštine!

Danas su građani Srbije još jednom imali priliku da vide da opozicione lidere ne zanima ništa što je u interesu građana, već su došli namenski da remete rad u skupštini što je za svaku osudu. Ponovo pokazuju kako nemaju ni malo stida ni srama! Oni nam iznova pokazuju da su protiv napretka Srbije, kao i boljeg životnog standarda, inače ne bi sprečavali da dođe do povećanja plata i penzija građanima Srbije, kao ni isplatu u iznosu od 10000 dinara jednokratne pomoći deci do 16 godina za koju se prijavilo skoro milion porodica, za podizanje subvencije poljoprivrednicima, za povećavanje budžeta za lečenje bolesne dece, za izgradnju brze pruge i saobraćajnice. Opozicija nije i neće uspeti da blokira državu!

Srbija je država kojoj su interesi građana na prvom mestu i koja nikada neće dozvoliti opoziciji da nastavi da pravi cirkus u instituciji kao što je Narodna skupština.

Živela Srbija

sns Saopštenje opštinskog odbora SNS-a Ivanjica

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *