Veliki uspeh atletičarki Javora na državnom prvenstvu

U Novom Pazaru je za vikend odžano prvenstvo Srbije 2023. godine u atletici, za starije juniore/ke.

Dve atletičarke ivanjičkog Javora, Jovana Lazić i Sara Đokić, zablistale su na juniorskom državnom prvenstvu.

Jovana Lazić je u sjajnoj trci  u disciplini 3000 metara stipl osvojila bronzanu dok je Sara Đokić istrčala odličnu trku na 200 metara, iako još uvek pionirka hrabro se nosila sa juniorkama i ostvarila rezultat od 26,80,što je trenutno jedan od najboljih pionirskih rezultata u ovoj disciplini u Srbiji.

IL-Atleticarke-Javor-NP Veliki uspeh atletičarki Javora na državnom prvenstvu

-Kontinuitet osvajanja medalja na državnim prvenstvima je nastavljen. Još jedan dobar nastup atletičarki Javora na prvenstvima Srbije. Odlične trke Jovane Lazić i Sare Đokić u Novom Pazaru nagrađene su Jovaninom medaljom i Sarinim sjajnim rezultatom. usapešna karijera je pred ovim devojkama, idu putem sjajne atletičarke Javora,naše olimpijke Ane Subotić. -izjavio je trener AK ’’Javor’’ Dušan Orestijević.

– Atletičarke Javora će od srede do nedelje crnogorskom gradu Kolašinu predstavljati opštinu Ivanjica na 58. MOSI igrama. Na ovo takmičenje idemo sa posebnim motivom i željom da predstavimo našu opštinu na najvišem nivou, nadam se da ćemo se vratiti sa novim medaljama i pružićemo maksimum da ostvarimo taj cilj. –zaključio je  Orestijević.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *