Nagrađeni najuspešniji učenici OŠ “Milinko Kušić” iz Ivanjice

U Osnovnoj školi „Milinko Kušić’’  iz Ivanjice danas su dodeljene nagrade najboljim učenicima za postignute rezultate iz različitih oblasti obrazovanja. Direktor škole, Dejan Komatina, veoma je zadovoljan postignutim rezultatima tokom školske  godine i kaže da je velika čast nagraditi preko 380 učenika što govori o dobroj reputaciji ove škole.

„Želim da se zahvalim učenicima i profesorima, što na najbolji način, svojim zalaganjem, prezentuju ovu obrazovnu ustanovu. Takođe ponosan sam na učenike koji iz godine u godinu osvajaju mesta na okružnim i republičkim takmičenjima, i njim smo posebno nagradali“- kaže Dejan Komatina, direktor OŠ „Milinko Kušić“.

IL-OS-Milinko-Kuusic-nagrade-2023 Nagrađeni najuspešniji učenici OŠ "Milinko Kušić" iz Ivanjice

Učenici generacije su Jovan Poledica i Nikola Kuvekalović, a sportista i sportistkinja generacije Dobrila Vratonjić i Filip Borović.

Ove godine četrnaest učenika ponelo je Vukovu diplomu- Andrej Jakić,Emilija Jovančević, Jovan Poledica, Dobrila Vratonjić, Jelena Milićević, Lena Plavšić, Sofija Stojanović, Bogdan Đokić, Nikolina Jerotijević, Filip Borović, Iva Aleksić, Đorđe Vukićević, Mirjana Stojanović, Nikola Kuvekalović.

Šezdeset i četiri učenika imaju primereno vladanje kao i osvojeno neko od prva tri mesta na okružnom ili republičkom takmičenju i dobitnici su diplome „Dositej Obradović“.

 

IL-Nagradjeni-ucenicni-os-milinko-kusic- Nagrađeni najuspešniji učenici OŠ "Milinko Kušić" iz Ivanjice

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *