Zamenik predsednika Skupštine opštine Ivanjica Milutin Krivokuća (VIDEO)

Ivanjica – Na današnjem skupštinskom zasedanju lokalnog parlamenta u Ivanjici za novog zamenika predsednika Skupštine izabran je master inženjer zaštite na radu, Milutin Krivokuća iz redova Srpske napredne stranke. On se zahvalio odbornicima koju su ga predložili i podržali i istakao da će kao i do sada dati maksimalan doprinos što konstruktivnijem radu sa predlozima koji bi omogućili bolji i kvalitetniji život svih sugrađana.

Odbornici su izglasali predloge za dodelu Junskih nagrada zaslužnim pojedincima i institucijama a zeleno svetlo dobio je program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i ruralnog razvoja kao i izveštaji o radu Opštinske uprave, Opštinskog pravobranilaštva, biblioteke ’’Svetislav Vulović, Doma kulture i Turističke organizacije opštine Ivanjica.

IL-glasanje-skupstina- Zamenik predsednika Skupštine opštine Ivanjica Milutin Krivokuća (VIDEO) IL-Milutin-Siret-Krivokuca- Zamenik predsednika Skupštine opštine Ivanjica Milutin Krivokuća (VIDEO)

Većinom glasova podržan je izveštaj iz 2022. godine i program rada za 2023. godinu Turističke organizacije Regije Zapadna Srbije Užice.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *